25.11.2023
Doua premiere muzicale intr-o singura zi! Carla's Dreams si Andreea Bostanica au lansat cate o piesa noua. Care iti place mai mult? - VIDEO

Carla's Dreams si Andreea Bostanica scot tot mai multe melodii care ajung usor la inimile ascultatorilor.

Coincidenta sau nu, la data de 24 noiembrie, cele 2 vedete de la noi si-au uimit fanii cu piese noi, dar si videoclipuri pe masura asteptarilor.

Carla's Dreams a lansat cantecul „0 suta de ani”. Versurile piesei sunt dedicate echipei de fotbal Rapid Bucuresti, cu ocazia centenarului clubului. Cantecul este un omagiu adus eroilor care au facut istorie in cadrul echipei si un imn pentru cei care vor continua traditia.

„Onorati sa facem parte din Centenarul Rapid si bucurosi sa impartasim cu voi acest moment. V-am cuprins”, a mentionat solistul trupei, pe social media.

Horoscop 25 noiembrie 2023. Tensiuni si discutii aprinse in cuplu pentru nativii ghinionisti

Andreea Bostanica a lansat piesa „N-o sa te”. Pe langa like-uri, bloggerita a strans si numeroase comentarii din partea internautilor: „Eu cred ca aceasta piesa va fi in trending 100%”, „Este superba piesa! Hai cu cat mai multe aprecieri! Te iubesc! Cea mai minunata piesa”, „Foarte frumoasa voce. Andreea ai o voce de ingeras. Mereu ne aduci zambetul pe buze. Succese in continuare”.

Carla's Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova, format pe 20 ianuarie 2012, la Chisinau. Trupa este compusa dintr-un grup anonim de cantareti si compozitori care isi interpreteaza piesele in romana, engleza si rusa.

Knock-out-ul dintre moldoveanca Arina Badulescu, Laila Abdel Hafiz si Vlad Musta nu a multumit-o in totalitate pe Irina Rimes, antrenoarea lor. Cu cine va merge, totusi, in etapa live-urilor - VIDEO

Andreea Bostanica este o bloggerita si interpreta din Republica Moldova care are o comunitate de peste 5 milioane de abonati pe TikTok si 1 milion pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie