04.08.2022
O mama si fiica ei au facut inconjurul lumii dupa ce au pilotat impreuna un avion. Femeia, emotionata: „E un vis implinit!”

O mama si fiica ei, care traiesc in Statele Unite ale Americii, au scris istorie luna trecuta, cand au pilotat impreuna un avion ce apartine companiei Southwest Airlines pe ruta Denver- St. Louis. 

Capitanul Holly Petitt si fiica ei, Keely Petitt, au devenit cunoscute pe retelele sociale dupa ce s-a aflat ca ele au format primul duo mama-fiica care a pilotat un avion pe ruta Denver - St. Louis, Statele Unite ale Americii.

„A fost un vis devenit realitate.”, a declarat Holly, continuand: „Intai am descoperit aceasta profesie si m-am indragostit de ea, dupa care unul dintre copiii mei a urmat aceeasi cale. E ireal.”, a mai spus ea.La inceput, Holly a fost insotitoare de bord, insa dupa un zbor si-a dat seama ca isi doreste sa devina pilot.

Astfel, in timp ce lua lectii de pilotaj, ea a devenit mama a trei copii, fiind sustinuta de familie. Cu sprijinul acesteia, ea a reusit sa-si indeplineasca visul de a deveni pilot.

Brad Pitt, declaratie emotionanta despre fiica sa, Shiloh

„A fost cel mai frumos interviu din viata mea. 18 ani mai tarziu si sunt inca indragostita de serviciul meu.”, a declarat Holly, potrivit unei postari pe blogul companiei aeriene.

De cealalta parte, fiica lui Holly, Kelly, a marturisit ca s-a indragostit de zbor cand avea doar 14 ani si a urmat pasii mamei ei. Ea si-a luat licenta de pilot si a urmat un internship la Southwest Airlines in 2017.

Horoscop 4 august 2022. Zodia care alearga dupa bani si dragoste, dar le pierde pe amandoua. Apar mari cheltuieli

Faptul ca au reusit sa zboare impreuna este o reusita, insa in acelasi timp este o dovada ca femeile pot „rupe” barierele, motiv pentru care orice reprezentanta a sexului frumos ar trebui sa-si urmeze visele, se mai arata in postarea facuta de companie.

Articole din aceeasi categorie