04.08.2022
Brad Pitt, declaratie emotionanta despre fiica sa, Shiloh

Shiloh Jolie-Pitt a impresionat cu miscarile sale in cea mai recenta coregrafie ajunsa virala pe Internet.

In urma cu cateva luni, un clip video cu Shiloh dansand a ajuns viral pe retelele sociale. Adolescenta a impresionat cu miscarile sale inedite, intr-o coregrafie realizata pe o melodie a artistei Doja Cat, alaturi de o trupa de dans renumita.

Brad Pitt a vorbit recent despre faimosul videoclip, marturisind ca a fost extrem de impresionat de talentul fiicei sale. „Imi dau lacrimile. Foarte frumos”, a declarat actorul pentru Entertainment Tonight.

„Nu stiu pe cine mosteneste. Eu sunt Domnul-Doua-Picioare-Stangi”, a mai adaugat Pitt.

Videoclipul, care a devenit viral pe retelele de socializare, vine la cateva luni dupa ce Shiloh a insotit-o pe mama Jolie, in varsta de 47 de ani, intr-o calatorie in Cambodgia, unde actrita s-a intalnit cu „prieteni si colegi de la Fundatia MJP din districtul Samlot”.

Jolie, care a infiintat Fundatia Maddox Jolie-Pitt in 2003, a publicat o fotografie cu ea si Shiloh bucurandu-se de timpul petrecut impreuna in vizita lor. In fotografie, Shiloh zambeste in timp ce sta desculta pe un scaun de pe veranda, iar mama ei zambeste si sta in fata ei.

Maria Ciorici - fotografie rara alaturi de parintii sai! Vezi ce poezie emotionanta a compus interpreta pentru acestia: „Va multumesc pentru grija nemarginita” - FOTO

„Cateva zile in Cambodgia, printre localnicii calzi, si simt ca sufletul meu se reface. Aceasta a fost intotdeauna o tara speciala pentru mine si familia noastra”, a scris Jolie, care si-a adoptat primul copil, Maddox, acum in varsta de 20 de ani, din Cambodgia in 2002.

Angelina Jolie si Brad Pitt au impreuna sase copii: pe fiul Pax, in varsta de 18 ani, fiica Zahara, in varsta de 17 ani, gemenii Knox si Vivienne, in varsta de 13 ani, Shiloh, in varsta de 16 ani si Maddox, in varsta de 20 de ani.

Knox si Vivienne au implinit in urma cu doua saptamani 14 ani. Cu aceasta ocazie, actorul in varsta de 58 de ani a zburat la Roma, acolo unde cei doi adolescenti se afla alaturi de mama lor. Potrivit unei surse apropiate, Jolie a fost incantata de decizia lui Pitt de a veni in Europa si de a sarbatori asa cum se cuvine ziua de nastere a gemenilor.

„Angelina are un program incarcat la filmari, asa ca este usurata ca Brad a putut veni la Roma pentru a vedea copiii si a fi acolo pentru ziua de nastere a lui Knox si a lui Vivienne. Inseamna mult pentru ea ca a facut aceasta calatorie”, a declarat sursa pentru HollywoodLife.

Horoscop 4 august 2022. Zodia care alearga dupa bani si dragoste, dar le pierde pe amandoua. Apar mari cheltuieli

„Intotdeauna se da peste cap pentru a se asigura ca copiii petrec timp cu tatal lor, mai ales la ocazii speciale, cum ar fi zilele de nastere si sarbatorile”, a mai adaugat sursa. „Faptul ca Brad a facut un pas inainte si a calatorit (la Roma) i-a luat o greutate uriasa de pe umeri. Efortul lui nu a trecut neobservat.”

Articole din aceeasi categorie