03.12.2019
O mai tii minte pe frumoasa din telenovela „Rubi”? Cum arata astazi actrita Barbara Mori, bunica de la 38 de ani!
In 2004, actrita Barbara Mori cunostea celebritatea datorita telenovelei „Rubi”, prin rolul unei femei fatale, care i-a fascinat si pe romani. In ciuda succesului de care s-a bucurat telenovela, Barbara a renuntat la actorie si a infiintat o fundatie caritabila, dupa ce, la doar 29 de ani, a aflat ca sufera de cancer de col uterin.

Barbara Mori si-a inceput cariera in actorie de la 17 ani, pe cand era model, iar doi ani mai tarziu se indragostea pe platoul de filmare de la telenovela „Mirada de Mujer”, de actorul Sergio Mayer. A ramas insarcinata si l-a nascut pe Sergio Mayer Mori Jr., care a devenit, la randul sau actor. De altfel, fiul ei a facut-o bunica la doar 38 de ani.Cand avea doar 29 de ani, Barbara Mori a aflat ca sufera de cancer de col uterin, insa a reusit sa se vindece si, drept multumire lui Dumnezeu ca a ajutat-o sa treaca peste boala, a infiintat o fundatie „Amor Infinito”, prin care ajuta copiii bolnavi de cancer. De asemenea, in 2015, actrita si-a taiat parul si i l-a donat unei femei bolnave de cancer, iar gestul sau a fost extrem de mediatizat.

In 2016, Barbara s-a casatorit cu Kenneth Ray Sigman, un tanar jucator de baseball, insa cei doi au divortat un an mai tarziu, din cauza distantei.

In presa din Mexic, au aparut zvonuri, conform carora Barbara Mori, in varsta de 41 de ani acum, s-ar fi cuplat cu actorul Christian Meyer, insa niciunul dintre actori nu ar fi confirmat o posibila relatie.

Sursa foto: Google.com

Articole din aceeasi categorie