25.11.2022
O legenda vie! In curand se va lansa un film documentar despre revenirea Rihannei pe scena dupa sase ani de pauza

Vestea ca Rihanna se intoarce in industria muzicala a facut mult zgomot in ultimul timp pe retelele sociale. Si nu este suprinzator, caci fanii sai au asteptat acest lucru timp de sase ani. 

Rihanna a decis sa profite de acest moment si sa faca si niste bani. Tabloidul britanic The Sun relateaza ca interpreta a incheiat un contract de cateva milioane de dolari cu Apple TV+ pentru a filma un documentar despre revenirea ei pe scena chiar inainte de Super Bowl. Suma, desigur, nu este dezvaluita. 

Fiica interpretei ruse Hanna s-a imbolnavit. Afla ce s-a intamplat cu micuta in varsta de 4 anisori - VIDEO

„Toata lumea este interesata de tot ce e legat de Rihanna, mai ales ca aceasta va fi marea ei revenire pe scena pentru prima data in ultimii ani. Rihanna este o fire puternica, care este de neintrecut cand vine vorba de muzica, motiv pentru care Apple este gata sa plateasca milioane”, a spus o sursa. Se stie ca documentarul va fi filmat chiar in timpul repetitiilor din ajunul Super Bowl-ului.

Nimeni nu s-ar fi asteptat! O Yeong-su in varsta de 78 de ani din serialul „The Squid Game” a fost acuzat de hartuire sexuala

Pe 12 februarie, Rihanna va canta la Super Bowl. Despre acest lucru a anuntat chiar ea pe pagina oficiala de Instagram, publicand o imagine in care tine o minge de fotbal american in mana. 

Vedeta din „The Blue Lagoon”, Brooke Shields - impecabila in costum de baie la 57 de ani. Vezi cum sarbatoreste actrita Ziua Recunostintei - VIDEO

Rihanna este o cantareata, actrita, femeie de afaceri, model, designer vestimentar, textiera, dansatoare americana, originara din Barbados.

Articole din aceeasi categorie