09.05.2023
O fotografie care va ramane in istorie! Primul portret al regelui Charles al III-lea, dupa incoronare - FOTO

Palatul Buckingham a publicat pe Instagram primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii, precum si al Reginei Consort Camilla.

In fotografie, monarhul in varsta de 74 de ani sta pe tronul sau regal si tine in mana dreapta sceptrul care i-a fost inmanat in timpul incoronarii sale.

Charles al III-lea a pozat in holul Palatului Buckingham din Londra.

„Eu si sotia mea dorim sa exprimam multumirile noastre cele mai sincere si calde tuturor celor care au contribuit la acest eveniment special”, a spus regele in descrierea imaginilor de pe Instagram.

Rascoleste prin amintiri! Designerul Diana Voevutki si-a aratat albumul de nunta, schitele la rochii pe care le-a facut in copilarie - VIDEO

Contul familiei regale a publicat si fotografii in care Regina Consort Camilla este singura, dar si impreuna cu sotul ei.

La 29 de ani ca la 19! Doina Stratan isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi cat de frumos a inceput dimineata designer-ului - FOTO/VIDEO

Sambata trecuta a avut loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale acestui an pentru Marea Britanie, incoronarea regelui. Aceasta este prima ceremonie din ultimii 70 de ani. Pana si printul Harry a aparut la eveniment, dar fara sotia sa.

Articole din aceeasi categorie