09.05.2023
La 29 de ani ca la 19! Doina Stratan isi sarbatoreste ziua de nastere. Vezi cat de frumos a inceput dimineata designer-ului - FOTO/VIDEO

Astazi, frumoasa bloggerita si designer, Doina Stratan a implinit 29 de ani, motiv pentru care a organizat un brunch aniversar.

„Hello 29!”, a scris Stratan pe pagina sa de Instagram in descrierea unui video in care apare cu un buchet superb de flori in maini.

In filmulet, aceasta se afla intr-un restaurant de lux din capitala, acolo unde a inceput sa-si sarbatoreasca ziua de nastere, alaturi de cele mai importante persoane din viata ei.

Ea este Miss Moldova 2023! Cum arata focoasa satena care ne va reprezenta tara la concursul Miss World - FOTO

Pentru eveniment, Doina Stratan, a optat in favoarea unei tinute total white, formate dintr-o fusta midi, top si o pereche de sandale. Pata de culoare a fost o genta de culoare fuxia de la „Furla”, pe care a primit-o in dar chiar de ziua ei.

Pe langa cei apropiati, pe retelele de socializare si internautii au venit cu mesaje de felicitare adresate Doinei: „La multi ani frumusete.”, „La multi ani fata frumoasa si talentata!”, „HB! Fantastica!”

Doina Stratan este un designer vestimentar din Moldova. Ea are o fetita pe nume Alisa si un baietel, Timur. 

Emilian Cretu - despre prima si cea mai lunga relatie a sa! Ce dezvaluiri a facut actorul: „Am avut o relatie frumoasa” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie