24.11.2023
O femeie schimbata la nastere si-a sarbatorit ziua cu mama ei naturala, dupa ani de cautari: „Am stiut ca voi trai acest moment” - FOTO

Ani la rand, Diane Bazella, o femeie in varsta de 63 de ani, a visat la momentul in care isi va sarbatori ziua de nastere alaturi de mama ei, cea care i-a dat nastere si care a dat-o spre adoptie. „Intotdeauna am stiut ca se va intampla asta”, le-a marturisit ea jurnalistilor de la People.

Conform sursei citate, femeia a visat intotdeauna la momentul reintalnirii cu cea care i-a dat nastere, iar visul a devenit realitate  abia la sfarsitul lunii septembrie, cand ea si mama ei, Sherri, in varsta de 81 de ani, au luat pranzul in orasul natal al lui Bazella, Minnetonka, Minnesota, Statele Unite ale Americii si au mers la o sesiune de cumparaturi.

„Mereu m-am gandit la ea, m-am intrebat cum arata si daca am trecut pe langa ea vreodata si nu am stiut ca e mama mea”, si-a amintit Bazella, adaugand: „Am stiut mereu ca ne vom intalni. Am stiut ca vom trai aceasta zi”.

Femeia nu si-a imaginat, insa, cat de lunga va fi aceasta calatorie.

„Daca nu mi s-ar fi intamplat mie, nu as fi crezut”, a mai povestit Bazella, care a marturisit ca a pornit in cautarea parintilor biologici la varsta de cinci ani, cand a aflat ca fusese adoptata. A reusit sa-i gaseasca abia in 2021.

De-a lungul anilor, ea si-a pus nenumarate intrebari si a fost curioasa sa afle cine sunt rudele ei. In 2021, insa, ea si-a facut un test ADN si a apelat la serviciile unui detectiv amator, care a aflat nu doar unde se afla mama ei biologica, ci si o alta informatie teribila: ea si alt copil au fost schimbati la nastere.

Crescuta in Edina, Minnesotta, Bazella a marturisit ca parintii ei adoptivi i-au povestit ca a aparut in viata lor cand avea noua luni: „M-am simtit diferita din acea zi. Mi-a schimbat traiectoria vietii”, a mai spus ea, precizand, de asemenea, ca a aflat ca mama ei naturala avea 18 ani cand a nascut-o si a fost adoptat abia cateva luni mai tarziu dupa ce a venit pe lume. 

Ce mai face Dan Balan si unde locuieste, dupa ce s-a retras din viata publica! Misha Miller: „Ne-am vazut acum o luna...” - VIDEO

Ulterior, cand avea 23 de ani, a gasit un document despre care credea ca este certificatul de nastere original si a localizat doi oameni pe care-i credea parintii biologici.

Cand a aflat, insa, ca a murit femeia despre care credea ca este mama ei biologica, aceasta a fost sfasiata de durere. S-a intrebat, insa, de ce nu simte o legatura speciala cu ea, iar raspunsul avea sa-l afle mult mai tarziu.

In 2017, in incercarea de a afla vreo informatie despre tatal ei sau daca are frati, ea si-a cumparat un kit de testare ADN. Rezultatele au fost surprinzatoare, caci niciunul dintre numele trecute in arborele genealogic nu se potriveau cu neamurile ei.

Fara sa stea pe ganduri, a decis sa-i scrie unei  femei care aparea in raportul ei ADN. Astfel, a aflat ca tatal ei i-a marturisit ca a avut un copil in 1960 cu o femeie care nu mai exista in viata lui, Sherri Nordlie. Acesteia nu i-a venit sa creada ce a aflat, iar ulterior a sunat o alta femeie care trecuta in acel document. Cand i-a povestit ce a aflat, aceasta a afirmat: „Aceasta este verisoara mea”. Astfel, Bazella a ajuns la mama ei biologica, Sherri Geerts.

Horoscop 24 noiembrie 2023. O intalnire cu o persoana misterioasa ii va schimba viata unei zodii

Femeia a sunat-o pe Bazella chiar la scurt timp dupa ce isi pierduse sotul, de Craciun in 2021. Cele doua au pastrat legatura, iar, dupa mai multe schimburi de e-mailuri si ore vorbite la telefon, acestea s-au intalnit.

„Niciodata nu am renuntat la speranta ca o voi gasi intr-o zi”, a spus Geerts, care este mama a trei baieti.

Bazella a inceput, de asemenea, o relatie si cu tatal ei natural, Victor Rebeck, in varsta de 83 de ani, care ii telefoneaza cel putin o data pe saptamana: „A fost o experienta care mi-a schimbat viata”, a spus el.

Totodata, Bazella spera ca intr-o zi o va gasi pe femeia cu care a fost schimbata la scurt timp dupa nastere. „Nu stim cine este, nu a cautat-o niciodata pe mama ei naturala. Ar fi dat de mama mea”.

Articole din aceeasi categorie