14.09.2020
O femeie parasita de sot pentru ca era „prea grasa” a ajuns acum o adevarata bomba sexy

O femeie fost parasita de partenerul ei pentru ca era „prea grasa” si a trecut peste despartire, si-a gasit adevarata dragoste si a reusit si sa slabeasca 32 de kilograme, aratand acum absolut uimitor.

La 33 de ani, Miriam Blanco, din Texas, cantarea aproape 99 de kilograme. Avea propriile probleme de acceptare, care s-au acutizat cand fostul ei partener a parasit-o spunandu-i ca „nimeni nu vrea sa traiasca cu cineva asa de gras”.

La momentul cand primul ei sot a parasit-o, Miriam avea doi copii. Insa, femeia l-a intalnit apoi pe Jordan, in varsta de 38 de nai, care i-a spus ca o iubeste asa cum este, ajutand-o sa-si recastige stima de sine, arata publicatia Daily Mail.

Femeia, care este farmacista, ii spunea deseori ca va intelege daca o va parasi pentru altcineva, gandindu-se la problemele care le-a avut cu fostul sot, dar Jordan ii spunea mereu ca o iubeste.

Viata a luat insa o intorsatura neasteptata pentru Miriam in anul 2015, cand a fost implicata intr-un accident de masina. Durerile de spate, in urma impactului, au chinuit-o multa vreme si nu a reusit sa scape de ele, nici macar cu ajutorul unui chiropractician.

Pentru hernia de disc, medicii i-au recomandat o operatie si i-au prescris analgezice puternice, dar femeia nu a vrut sa recurga la niciuna din solutii.

Sotul ei, care este veteran al armatei SUA, i-a propus insa niste exercitii fizice usoare, la sala, pentru intarirea spatelui.

Femeia a descoperit ca exercitiile fizice ii fac o reala placere, asa ca a facut antrenamente regulate si a inceput sa manance sanatos.

Chiar daca lucreaza si cate 12 ore zilnic, tot isi mai gaseste timp pentru antrenament, ba chiar mai mananca si burgeri, pizza si clatite, spune ea.

„Imi amintesc ca acum cativa ani imi era rusine sa ies din casa, imi inchipuiam ca toata lumea va vedea ca am colacei si vergeturi, ma simteam urata pe interior si pe exterior”, spunea ea.

Alaturi de cel de-al doilea sot, ea mai facut doi copii si a scapat de 32 de kilograme, intre sarcini.

In mod remarcabil, Miriam reuseste sa se mentina in forma in timp ce are grija de cei patru copii ai sai, Jazelle, 14 ani, Alani, 13 ani, Keira, noua ani si Monroe, sapte - dar spune ca isi aminteste de ea cand era grasa, cand se uita in oglinda.

Miriam spune ca nu exista o pilula magica pentru a slabi, ci totul sta in antrenament si in dieta.

Un mic dejun obisnuit pentru ea este un shake de proteine facut cu ovaz, la pranz mananca carne de vita sau de pui cu orez si ciuguleste ceva asemanator la cina. In plus, isi permite ceva dulce in fiecare seara.

„Faptul ca am slabit mi-a schimbat foarte mult viata. Acum sunt preocupata ca si copiii mei sa manance sanatos, astfel incat sa nu aiba probleme de sanatate cand vor imbatrani ”, a explicat ea.

Citeste si :  Oktyabrina Maximova, cel mai sexy model din Rusia in 2020. La scoala, colegii o numeau „vrajitoare”

Sursa foto: Daily Mail

Articole din aceeasi categorie