07.07.2023
13 moldovence au protestat la Palatul Festivalurilor de Film din Cannes! Afla despre ce este vorba de la Olga Tapordei - FOTO/VIDEO

Olga Tapordei a venit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram. Vezi despre ce este vorba in articolul de mai jos.

Recent, Olga Tapordei alaturi de un grup de femei, au plecat intr-o vacanta de vis in Franta, totul fiind organizat de femeia de afaceri.

In filmuletul video femeile apar in fata Palatului Festivalurilor de Film din Cannes, fiind imbracate in halate de baie si cu prosopul pe cap, iar in picioare aveau slapi.

Olga a venit cu un mesaj pe pagina sa de Instagram, in descrierea filmuletului: „Presa franceza scrie: 13 moldovence au protestat, la Palatul Festivalurilor de Film din Cannes. Motivul fiind, covorul traditional - rosu, care la venirea acestora, de fapt era albastru.

La 23:00, ora locala, pe data de 2.07, au convocat o conferinta de presa si au venit cu rugamintea catre autoritatile locale, ca acesta sa fie schimbat. Autoritatile locale, au reactionat prompt! In data de 3.07 la prima ora, acesta a fost schimbat pe legendarul covor rosu! Mentionam ca, protestul a fost unul pasnic. Iar videoul, a fost filmat de un trecator, intamplator cu rabdare de fier”.

Si vedetele lupta cu fobiile! Vezi care sunt fricile lui Ionel Istrati, Natalia Barbu, Emilian Cretu, dar si altii

Iar in concluzie aceasta a marturisit: „P.S. Aceasta istorie, se recomanda, a fi tratata cu umor si voie buna”.

Nicolle Trifan si-a surprins urmaritorii! Afla care este lucrul dupa care se ghideaza in viata - FOTO

 „Cea mai tare experienta! Atat de mult ne-am distrat!”, „Bine ca nu v-au arestat. Asta da experienta”, „Superbe”, „Minunate”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Olga Tapordei este prima femeie din Moldova care a reusit sa cucereasca muntele Everest, de asemenea, aceasta este cunoscuta in mediul online avand o comunitate de peste 50 mii de urmaritori.

A scos din buzunar peste 240 de mii de dolari! Tany Vander - in culmea fericirii dupa ce si-a cumparat Bentley - FOTO

Articole din aceeasi categorie