10.02.2024
O femeie a slabit 64 de kilograme cu ajutorul unui video de pe TikTok! Cum a reusit: „Poate suna prostesc, dar...”

Dupa nasterea fiului sau, Danni Phillip a gasit confort in mancare si, in timpul pandemiei, a atins greutatea de 142 de kilograme. Cu ajutorul TikTok-ului insa, a reusit sa scape de 64 de kilograme.

In timpul pandemiei, Danni Phillip ajunsese sa cantareasca 142 de kilograme. Aceasta isi aminteste ca nu ”mai vedea nicio cale de iesire”, doar ca, la un moment dat, a fost inspirata de niste clipuri pe care le-a vazut pe TikTok. Acestea erau despre interventiile chirurgicale in urma carora poti sa scapi de kilogramele in plus.

Danni (36 de ani): „Simteam ca kilogramele se tot aduna. Era una dintre acele situatii in care ma simteam in capcana, ca si cand nu as fi avut nicio cale de iesire. Cand esti intr-o relatie de lunga durata, nu mai dai atentie trupului tau si, inainte sa-ti dai seama, kilogramele se aduna. Nu era vorba neaparat despre ce mancam, mai degraba despre cat: portiile mele erau uriase, mai ales seara”.

Niste clipuri de pe TikTok au convins-o sa ia decizia care i-a schimbat viata.
„Poate suna prostesc, dar mi-a venit ideea sa fac operatia uitandu-ma pe TikTok. Algoritmul imi tot arata oameni care vorbeau despre rezultatele uimitoare pe care le-au avut dupa ce au facut interventi de genul bypass sau gastric sleeve”
Dupa operatie, Danni a slabit 64 de kilograme. „Vreau doar sa fiu o mama activa si sanatoasa”.

Articole din aceeasi categorie