07.09.2023
Daniela Cheltuitor a implinit 27 de ani! De ce surpriza a avut parte bloggerita la miezul noptii, dar si ce mesaj a publicat pe social media, nasa acesteia - VIDEO

Daniela si-a intampinat cei 27 de ani si a fost felicitata cu mare galagie de catre nasii sai. Vezi mai jos ce filmulet a publicat nasa bloggeritei pe pagina sa de Instagram.

Daniela a primit flori, sampanie, tort, baloane dar si cadouri. Nasii sai i-au organizat o surpriza frumoasa chiar la miez de noapte. 

Carolina Gorun este insarcinata! Interpreta a facut marele anunt - VIDEO

„Scumpica mea, la multi ani! Te iubim, iti dorim tot binele din lume”, a scris Diana. 

Iar Daniela a venit si ea cu un raspuns intr-un InstaStory, unde a mentionat: „Mutumesc din suflet! Am avut o seara de suflet”.

Canoistul Serghei Tarnovschii a fost intampinat pe Aeroportul International din Chisinau cu flori si aplauze - FOTO

Daniela Cheltuitor este o bloggerita si o femeie de afaceri din Moldova. Aceasta are aproape 100 de mii de urmaritori pe pagina sa de Instagram. Dupa sapte ani de relatie, Daniela si iubitul sau s-au casatorit in 2021, iar in luna martie a acestui an bloggerita a dus pe lume o fetita pe nume Eva, iar acum este insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Povestea lor a inceput la PRO TV: el cameraman, ea reporter. Daniela Andreev si iubitul ei si-au unit destinele. Ce reactie a avut mirele cand a vazut-o in rochie de mireasa - VIDEO

Articole din aceeasi categorie