01.02.2023
Blefaroplastie, liposuctie la picioare si botox la axile! Diana Ballerini a ajuns din nou sub bisturiu: „Mie mi s-au dat pe gust. Parca vin sa imi pun gene” - VIDEO

Ea vrea sa atinga perfectiunea. Dupa liposuctie si lifting mamar, femeia de afaceri Diana Ballerini s-a hotarat la cea de-a treia operatie estetica, blefaroplastie, corectia chirurgicala a pleoapelor. In ultimul moment insa, aceasta a mai vrut sa-si faca unele retusuri. Intr-un final, ea a efectuat trei interventii chirurgicale concomitent. Despre ce este vorba si cum se simte la o zi de la operatie, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

La intrebarile „Cum te-ai hotarat si de ce?”, Diana a raspuns: „Eram acum o saptamana la o sedinta foto si ma uitam pe ecranul fotoaparatului si nu imi placeau ochii. Domnisoara de la machiaj mi-a spus ca pleoapa a inceput sa cada. Unde crezi ca a fost gandul meu? La domnul Igor. Am venit la el si am zis: „Ce facem?”. Si mi-am spus: „Varsta, trebuie sa accepti.” Da, eu am acceptat, dar daca este posibilitatea de a corecta, de ce si nu.”

Chirurgul plastician Igor Mahovici care i-a efectuat Dianei interventia a explicat ce presupune de fapt o blefaroplastie. „Este o operatie nu prea complicata, este relativ simpla, presupune inlaturarea surplusului de piele si a unor pungi adipoase daca sunt in exces. Este o operatie de o zi. Pacienta a doua zi se duce acasa. Nu este complicata de suportat. La a cincea zi dupa operatie se scot firele si e ok.”, a spus medicul.

Are sau nu iubit? Felicia Dunaf, detalii despre viata personala: „Eu la moment sunt intr-o relatie cu...” - VIDEO

Femeia de afaceri a recunoscut ca incep sa-i placa operatiile estetice. „Mie mi s-au dat pe gust. Parca vin sa imi pun gene nu interventie. Eu sunt foarte ok, am incredere in domnul doctor. Eu sunt pentru interventii, dar cu limita.”, a mentionat Ballerini.

Reporterul PRO TV Iulia Deliu nu a avut acces in sala de operatie, insa a doua zi a mers in vizita la Diana.

„Sunt foarte ok, problema este ca eu am genele puse si de asta s-au lipit un pic, dar nu ma deranjeaza. Daca tot eram sub anestezie am zis ca profit de tot. Mi-am mai facut liposuctie la picioare si la talie. Sunt toata edemata, dar la vara o sa fie perfect. Mi-am facut si o procedura de botox la axile. Data trecuta tot 3 in 1 am facut.”, a povestit Diana a doua zi dupa operatie.

Ashton Kutcher a fost "enervat" de dezvaluirile fostei sotii, Demi Moore, in 2019

La 40 de ani, femeia de afaceri a mentionat ca isi va pune si silicoane. „Inca 3 ani mai stau asa si dupa facem si asta.”, a spus in cele din urma Diana.

Articole din aceeasi categorie