30.05.2023
Nu si-a primit video de la nunta de aproape un an! Vezi ce a publicat Diana Stoica pe Instagram: „Foarte multi au cazut in capcana lor” - VIDEO

Interpreta Diana Stoica a facut cateva story pe pagina sa de Instgaram, in care a mentionat ca a cazut in capcana prestatorilor care i-au facut fotografii si video la nunta ei. Aceasta nu a primit materialul final in mai bine de sapte luni. 

„Ieri s-a implinit un an de la cununia religioasa, in doua luni facem un an de la nunta, pentru ca le-am facut in zile diferite. Totul a fost perfect la evenimentul nostru, exact asa cum ne-am dorit, in afara de foto si video. Nici pana in ziua de azi nu am primit videoul integral, cateva poze am primit dar tot prin scandal”, a spus Diana Stoica pe Instagram.

Gingasie la puterea a 2-a! Tatiana Nastas a publicat imagini adorabile cu cele doua fiice - FOTO

Interpreta a marturisit ca videograful care nu i-a transmis materialul inca merge la evenimente: „Am multe mesaje pe Facebook, pe Instagram si pe TikTok pentru ca foarte multi au cazut in capcana lor si cel mai rau este faptul ca ma poarta de pe o zi pe alta. El inca mai merge la evenimente.”

A absolvit scoala de muzica cu 10 pe linie! Costi Burlacu si Corina Tepes, mandri de fiica lor, Smaranda - FOTO

De asemenea, Diana Stoica a mentionat ca nu a avut nici un scandal pe Instagram pana acum: „La mine niciodata nu a fost nici un scandal, chiar daca am fost provocata. Pe mine trebuie sa ma scoti la culme ca sa fac un rau la om, in cazul asta tot n-am vrut, mai cu seama ca suntem din acelasi domeniu.”

Articole din aceeasi categorie