08.07.2024
Nu se odihnesc nici în această vară! Ce planuri au membrii trupei Sunstroke Project - VIDEO

Membrii trupei Sunstroke Project au dezvăluit în cadrul emisiunii O Seară Perfectă planurile lor pentru această vară. Solistul Sergei Yalovitsky și saxofonistul Serghei Stepanov au discutat despre vacanțele pe care le-au luat deja și cele planificate. De asemenea, ei au menționat că se pregătesc pentru a șasea apariție consecutivă la festivalul anual din Jūrmala, Letonia.

„Aveți de gând totuși să vă odihniți vara asta?”, i-a întrebat Anișoara Loghin pe membrii trupei Sunstroke Project.

Sergei Yalovitsky a notat că a fost deja în vacanță alături de familia lui. „Eu cu familia deja ne-am odihnit. Am înțeles că vara va fi foarte încărcată, de aceea în aprilie deja am fost. Dar Serghei...”, a spus solistul Sunstroke Project.

Totul despre toxina botulinică (botox): ce este, când se utilizează și care sunt contraindicațiile! Margareta Vîrlezanu, medic cosmetolog: „Trăsăturile feței nu se schimbă dacă...”

„Dar eu nu m-am încordat. De ce să mă odihnesc, da? Nu... De fapt, planficăm și noi să plecăm în vacanță, dar deja mai aproape de toamnă, atunci când nu va fi prime time”, a adăugat Serghei Stepanov, saxofonist.

De asemenea, întrebați dacă sunt solicitați la evenimente în această perioadă, Yalovitsky a răspuns: „Da, avem foarte multe concerte. De asemenea, la sfârșit de an planificăm un tur. Totodată, ne pregătim pentru Jūrmala (oraș din Letonia). Suntem unicii artiști care evoluăm acolo 6 ani consecutivi”.

3 zodii pe care ar fi de preferat să nu te bazezi la locul de muncă

SunStroke Project este o formație muzicală din Republica Moldova. Împreună cu Olia Tira, au reprezentat Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2010 din Oslo, Norvegia. Un an mai devreme participaseră la preselecția națională pentru concursul muzical Eurovision 2009, unde au ocupat locul trei cu melodia „No Crime”.

Articole din aceeasi categorie