18.04.2022
Billie Eilish a intrat in istoria celui mai popular festival din lume. Afla care este motivul

Acum, in California, are loc cel mai important festival de muzica. Coachella este in plina desfasurare si pare sa fi adunat o multime de vedete. Harry Styles, The Weeknd, Justin Bieber sunt doar cativa interpreti care uimesc cu prezenta lor.

Fanii artistei au fost deosebit de fericiti sambata aceasta, in prima zi a festivalului. Cantareata in varsta de 20 de ani a concertat pentru prima data la Coachella si astfel a facut istorie.

Nu au vorbit despre tragediile create de armata rusa! MARUV si Regina Todorenko - criticate dur de un interpret ucrainean: „Ii recomand sa se duca la Mariupol si sa nasca acolo” - VIDEO

Billie a devenit oficial cea mai tanara artista care a fost vreodata in fruntea festivalului de muzica In timpul spectacolului ei, Billie i-a adus un omagiu interpretei Beyonce. „Multumesc Coachella! Mi-as dori sa fiu ca Beyonce”, a spus tanara.

De asemenea, Billie Eilish este si cea mai tanara artista cara a primit vreodata un premiu Oscar. In acest an, ea alaturi de fratele sau s-au bucurat de titlul „Cea mai buna melodie originala”.

Billie Eilish este o cantareata, model si compozitoare americana. Billie Eilish si-a facut debutul in muzica la varsta de 14 ani si intr-un timp relativ scurt a atras atentia criticilor si publicului prin single-urile „Ocean Eyes” si „Lovely”. 

Cuvintele lor au ajuns la inimile internautilor! Masha Efrosinina a publicat pe Instagram monologurile a doi copii din Mariupol: „Cand nu am puterea si cuvintele care sa transmita durere pe care o simt, ma uit la ei” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie