04.04.2024
Nu mai e roz! Cum arată acum Porsche-ul Iulianei Beregoi - FOTO

Iuliana Beregoi este una dintre cele mai cunoscute interprete, atât de la noi, cât și de peste Prut. Tânăra de doar 19 ani are un succes colosal în industria muzicală. Succesul i-a adus mai multe beneficii, spre exemplu, Beregoi a reușit să-și îndeplinească cu aproape 2 ani în urmă un vis, și-a cumpărat o mașină de lux. Moldoveanca și-a procurat un Porsche Macan gri închis în valoare de 90 de mii de euro. 

Acum un an, Beregoi și-a transformat automobilul. Prin tuning, acesta a devenit roz pudră, o culoare unică în Europa.

Tipul de cancer de care ar suferi Regele Charles. O sursă regală a făcut dezvăluirea: „Este dispus să încerce orice”

Recent, interpreta a hotărât că a venit timpul pentru o schimbare în ceea ce privește jucăria ei pe patru roți și astfel a revenit la culoarea originală a Porsche Macan-ului.

„Nu mai e roz”, a scris interpreta, pe contul ei de Instagram, în descrierea fotografiei în care le-a prezentat schimbarea, celor peste 1,4 milioane de urmăriori.

Recent, Iuliana a menționat că intenționează să-și vândă mașina, însă nu a oferit detalii.

Johy Davis: „Cineva mi-a spart parola la Facebook și a avut acces la Telegram”. Iată ce a făcut interpretul imediat după - FOTO

Iuliana Beregoi are peste 1,4 milioane de abonați pe Instagram și este considerată una dintre cele mai talentate interprete din Republica Moldova, dar și de peste Prut. Tânăra cântăreață a cunoscut popularitatea încă de la o vârstă fragedă.

Articole din aceeasi categorie