04.04.2024
Tipul de cancer de care ar suferi Regele Charles. O sursă regală a făcut dezvăluirea: „Este dispus să încerce orice”

Noi detalii ies la iveală despre starea de sănătate a Regelui Charles, care a fost diagnosticat cu cancer. O sursă regală a făcut dezvăluirea.

Familia regală britanică nu a dat niciodată detalii despre problemele de sănătate cu care s-au confruntat membrii săi de-a lungul timpului. Despre Kate Middleton de exemplu au fost oferite detalii minime despre operația pe care a suferit-o în ianuarie.

Tot ceea ce s-a spus publicului este că a avut o „operație abdominală planificată”. În cazul Regelui Charles însă s-a anunțat rapid că acesta a fost diagnosticat cu cancer, deoarece monarhul și-a dorit să atragă atenția asupra acestei boli nemiloase și a dorit ca oamenii să conștientizeze cât de important este să meargă la medic.

Nu s-au dat detalii despre tipul de cancer de care ar suferi Regele Charles, însă acum surse regale au făcut noi dezvăluiri.

Zvonurile se confirmă! Shakira se iubește cu un actor cu 16 ani mai tânăr decât ea - FOTO

Potrivit publicației In Touch despre starea de sănătate a regelui ar fi una destul de gravă și se pare că domnia sa ca rege va fi destul de scurtă.

Un apropiat al familiei regale a dezvăluit că starea de sănătate a regelui este „un secret deschis" printre membrii personalului regal.

O altă sursă a explicat: „Chiar și înainte de diagnostic, existau îngrijorări cu privire la sănătatea sa". „Regele Charles este mult mai bolnav decât lasă palatul să se înțeleagă și pur și simplu nu mai este în stare să conducă familia, interesele de afaceri ale coroanei și să îndeplinească îndatoririle zilnice ale monarhiei”.

De la diagnosticarea sa, regele a îndeplinit câteva îndatoriri publice. Potrivit unei surse, acest lucru este „nu numai pentru a pune punct  teoriilor conspirative, ci și pentru a asigura oamenii că este încă capabil să își îndeplinească îndatoririle de rege".

O vedeta a show-ului DOM-2 s-a stins din viață! A zăcut moartă în apartamentul ei timp de 41 de zile

Sursa In Touch a adăugat că regele este „dispus să încerce orice tratament pentru a-și prelungi viața cu câțiva ani, cel puțin". În prezent, regelui i s-au acordat doar 2 ani de viață. Sursa a dezvăluit că Regele Carol are cancer pancreatic, însă nimeni nu are voie să vorbească public despre starea monarhului, deși pentru personalul regal acest lucru nu mai este un secret.

În timp ce regele Charles „urmează ordinele medicilor", el știe, de asemenea, că fiul său, prințul William, va deveni rege atunci când va muri. Potrivit sursei, regele „tinde să se îngrijoreze singur" întrebându-se dacă este fiul săupregătit să devină monarh. Sursa a împărtășit: „Ajutoarele sale pot spune că Charles încă își face griji în legătură cu moștenirea sa".

Articole din aceeasi categorie