16.10.2023
„Nu imi place sa gatesc, o fac de nevoie”! 10 lucruri pe care cu siguranta nu le-ai stiut despre Tatiana Nastas

Prezentatoarea stirilor PRO TV, Tatiana Nastas a decis sa le povesteasca urmaritorilor ei virtuali cateva lucruri nestiute despre ea.

Nastas a recunoscut ca in adolescenta era rebela, dar si faptul ca este destul de pretentioasa atunci cand vine vorba de mancare.

„1. Am fost o rebela in adolescenta. La 16 ani, mi-am gaurit buricul, la 18, m-am tatuat, chiar de ziua mea, iar la 19, mi-am facut piercing in limba. 2. Am crescut fara tata pana la 16 ani, dupa care am ramas si fara mama, pana acum 3 ani. (Mama e bine, a fost plecata in strainatate, la munca). 3. Sunt o alintatura, cand vine vorba de mancare. Pot sa fiu moarta de foame, dar daca nu am nimic gustos (in opinia mea) in frigider, stau flamanda. 4. Sunt alergica la tot ce se inspira. Anul imprejur, stranut si am nasul infundat”, a scris prezentatoarea stirilor PRO TV, intr-o postare facuta publica pe contul ei de Facebook.

De asemenea, Tatiana Nastas a continuat: „5. Sunt un prieten foarte loial si un bun ascultator. Pot da si sfaturi bune, cel putin asa cred eu. 6. Imi place sa stau acasa, singura (nu am mai simtit cum e asta de 100 de ani). 7. Dar daca ies din casa, ma distrez de parca e ultima data. 8. Ador sa dorm, somnul imi trateaza orice boala, grija, anxietate si oboseala”.

Dianna Rotaru - imagine induiosatoare cu burtica de graviduta! Interpreta radiaza de fericire - FOTO

„9. Nu imi place sa gatesc, o fac de nevoie, dar ma consum tare. 10. Cred, (pe alocuri, prea mult), in oameni. Trebuie sa ma ard tare ca sa prind la minte”, a mai recunoscut Tatiana.

Tatiana Nastas este prezentatoarea stirilor PRO TV. Pe 28 mai 2016, Tatiana Nastas s-a casatorit cu Augustin Nastas. Impreuna, ei au doua fetite: Diana si Leila.

Kathryn C nu-si mai ascunde iubitul! Ce cadou de lux i-a oferit acesta in timpul unei petreceri - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie