16.10.2023
Dianna Rotaru - imagine induiosatoare cu burtica de graviduta! Interpreta radiaza de fericire - FOTO

Traieste una dintre cele mai frumoase si speciale momente din viata ei. Dianna Rotaru este in asteptarea primului sau copilas. La sfarsitul acestui an, artista va aduce pe lume o fetita.

Nu isi mai ascunde burtica. Desi pana acum obisnuia sa poarte haine over size pentru a ascunde pe cat posibil burtica, de aceasta data, in cadrul unui eveniment, Rotaru a ales sa poarte o rochie ce ii pune in evidenta silueta de graviduta.

Diana a postat recent o fotografie pe contul ei de Instagram in care apare intr-o rochie mini de culoare bej. In imagine aceasta s-a afisat cu un zambet sincer prin care demonstreaza ca este intr-adevar fericita si implinita in aceasta perioada din viata ei.

„Ai pus mana pe burtica unei gravidute? In burtica mamei bebelusul este sensibil la atingere, la gusturi si mirosuri, aude si vede! In uterul mamicii copilasul se simte in siguranta, protejat si niciodata singur! Prin atingeri si mangiieri, ne exprimam dragostea si grija fata de puiul nenascut! Asa formam o legatura stransa cu cel(cea) mic(a). Doamne-ajuta si sarcina usoara tuturor gravidutelor”, a mentionat Dianna Rotaru in descrierea fotografiei care a adunat in doar cateva minute peste 700 de aprecieri.

S-a nascut in Madagascar, dar a cunoscut un moldovean de care s-a indragostit si a decis sa se stabileasca in Republica Moldova. Afla povestea fascinanta a interpretei Cynthia Elisoa - VIDEO

Nici comentariile fanilor nu au intarziat sa apara: „Multa sanatate si sarcina usoara”, „Esti minunata”, „Multa fericire! Sarcina usoara”, „Sarcina usoara”.

Diana Rotaru este o interpreta de muzica usoara din Republica Moldova si fosta prezentatoarea a emisiunii Gusturile se Discuta de la PRO TV.

Kathryn C nu-si mai ascunde iubitul! Ce cadou de lux i-a oferit acesta in timpul unei petreceri - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie