16.11.2021
Un model cu forme ametitoare spune ca nu s-ar intalni niciodata cu barbati care au masini ieftine

Danii Banks, din Los Angeles, SUA, iubeste masinile scumpe, asa ca oricine vrea sa se intalneasca cu ea cu siguranta trebuie sa isi permita o masina scumpa.

Modelul Danii Banks spune ca este obsedata de masini de lux si a dezvaluit ca nu ar avea niciodata o realtie cu un barbat care are un vehicul ieftin.

A renuntat la parul blond, insa a ramas la fel de focoasa! Dianna Rotaru s-a facut bruneta: „Nimic nu ma poate schimba” - VIDEO

Aceasta spune ca barbatul care trebuie sa o cucereasca trebuie sa fie la nivelul ei si ca nu s-ar urca niciodata intr-o masina veche si ieftina. Danii Banks este milionara si detine o gama de masini de lux, inclusiv un Lamborghini Urus si un Rolls Royce Ghost.

Pe Instagram, modelul OnlyFans are peste 7 milioane de fani carora le arata masinile ei scumpe. “Imi plac masinile de lux, sunt atat de sexy si cred ca pot spune multe despre persoana care le conduce”.

Stiai ca exista specialist in depasirea fricii? Vadim Turcanu iti explica cum sa eviti momentele neplacute din viata ta: „Un exercitiu bun este o cada mare, plina cu gheata, in care trebuie sa stai cateva minute” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie