20.11.2020
Nu au pierdut timpul in pandemie! Cele mai cunoscute gravidute ale momentului

In pofida faptului ca anul 2020 a fost si continua sa fie cel mai greu pentru unii, pentru altii este cel mai frumos. In special, cele care urmeaza sa devina mamici in urmatoarea perioada, se bucura de cel mai productiv an din viata lor.

Una dintre femeile in care bat doua inimi in acest sezon este si prezentatoarea de la ProTV, Anisoara Loghin. Desi isi tine viata personala departe de ochii presei, in luna august, blonda si-a facut publica logodna cu fotbalistul Radu Ginsari, iar recent, invitata in cadrul emisiunii Gusturile Se Discuta, jurnalista a dezvaluit ca familia lor urmeaza sa se mareasca, fiind insarcinata cu un baietel.

Citeste si :  Ce nume va alege jurnalista Anisoara Loghin pentru copilul ei. „Mie mi-e frica ca o sa fiu o mama destul de severa...”

O alta graviduta fericita este si Valeria Turcan. Creatoarea food-bloggului „Valerie's food” va avea un baietel, impreuna cu iubitul ei, Maxim Cebardji. Acestia sustin ca isi doresc sa faca nunta abia cand va aparea copilul in viata lor, iar deocamdata, Valeria se ocupa de proiectele sale culinare, fericita ca sarcina inca ii permite acest lucru.

Citeste si :  Insarcinata in luna a 5-a, Valeria Turcan de la Valerie's Food cere ajutorul fanilor. „E cea mai dureroasa intrebare."

Viitoare mamici se numara si printre interprete. Retinuta in a da detalii despre viata personala, burtica de graviduta a Liei Taburcean nu a mai putut fi ascunsa si fanii au observat, iar la scurt timp a recunoscut si ea, spunand cat de mult si-a dorit acest lucru. 

Tot in aceasta toamna, Lia a publicat o poza cu sotul ei, chiar din ziua in care s-au cununat.

Citeste si :  Lia Taburcean s-a maritat! Cum a aratat interpreta in rochie alba

Carolina Gorun este o alta interpreta care urmeaza sa devina mamica. Ea a dezvaluit in cadrul emisiunii O Seara Perfecta ca asteapta un baietel, impreuna cu sotul ei, Anatol Balan.

Citeste si :  Frumoasa poveste de dragoste a Carolinei Gorun si a lui Anatol Balan. „Sotului nu-i place sa fim certati, respectiv, face primul pas, indiferent de motivul de cearta.”

Vloggerita Katy Black va fi si ea mama de baiat, doar ca deja pentru a doua oara. La doar jumatate de an dupa nasterea primului copil, Eugen, aceasta a aflat ca este din nou insarcinata. Alaturi de partenerul ei, Cristian, tanara mamica a organizat o petrecere fastuoasa, la care au aflat ca si cel de al doilea copil va fi tot baiat. Vloggerita spune ca atat ea, cat si Cristian, isi doresc sa aiba sapte copii, acesta fiind inca un motiv de a se bucura ca familia lor se mareste atat de rapid.

Citeste si :  A ramas insarcinata, cand primul lor copil avea doar 6 luni. Katy Black: „Nu m-a speriat, dar m-a pus in soc.”

Sursa foto: Arhiva personala, Facebook

Articole din aceeasi categorie