19.06.2023
Nu au dormit doua nopti inainte de Summitul European Politic! Antreprenoarea Cristina Frolov: „Avem o filmare cu Presedintele Bulgariei, care la sfarsit ne-a zis ca...” - VIDEO

Motorul care a pornit o nebunie adevarata cu restaurarea unui castel din satul Bulboaca, care ulterior a devenit „Top 15 capodopere arhitecturale din lume”. Omul enciclopedie, care e in dezvoltare continua, dar si gazda Summitului comunitatii politice europene. De unde vine setea de a crea lucruri inedite pentru tara noastra, a spus Cristina Frolov, in cadrul emisiunii O Seara Perfecta.

„Eu ma cred parte a unei familii din Bulboaca. Astazi sunt autoarea de proiecte de dezvoltare rurala, 11 ani am fost directorul vinariei din Bulboaca, ulterior am fost directorul „Wines of Moldova”si astazi fac proiecte care dezvolta comunitatea, satele din jurul Castelului Mimi si oamenii din jurul satului care si-ar dori sa se dezvolte in domeniul turistic”, a spus Cristina Frolov, antreprenoare.

Pasha Parfeni si Yuliana Scutaru au sarbatorit nunta de fier! Vezi ce destinatie exotica au ales sotii pentru aniversare: „Apreciez fiecare zi pe care o petrec cu tine” - FOTO

Antreprenoarea a marturisit cum a aparut Castelul: „Totul a inceput prin 2009, tin minte ca era o sedinta si ma intreba tata: „Ce facem cu cladirea asta? Dam jos tencuiala de pe cladirea asta istorica”, nu stiam pe atunci ca era un castel. Am descoperit o comoara, a fost ca in povestea cu comoara in vita-de-vie, asa a fost si in cazul nostru. Toate ideile vin din familie, eu sunt copilul parintilor mei. Mama mea este o pictorita, iar tatal meu este un vizionar si un strateg. Toate au fost hranite in familie si rezultatul este al nostru si la 600 de persoane care au fost la inceput”.

Cristina Frolov a fost gazda Summitului si a povestit din prima sursa care a fost atmosfera acolo: „Noi am participat ca proprietari, fiecare membru al familiei a avut zona de care erau responsabili. Au fost gatite 4 mii de portii de mancare, erau 8 zone de catering, 6 mii si ceva de cafele si au fost foarte multe procese care aveau loc concomitent si noi trebuia sa le verificam. Aceste procese au loc la cele mai inalte standarte Europene care exista. Au fost experti in protocol, in deservirea oaspetilor. Am auzit doar complimente si de la echipele tehnice care au venit cu presedintii, care ne-au asistat pe parcurs. 80 la suta dintre noi suntem din Bulboaca”.

Lacrimi de fericire! Sora cea mare a lui Emilian Cretu este insarcinata. Vezi cum a facut anuntul actorul: „Cred ca vestile bune nu trebuie tinute in secret” - VIDEO

Antreprenoarea a explicat cum au aflat ca Summitul va fi organizat la Bulboaca: „Acesta nu a fost  primul Summit organizat la castel, a mai existat un summit si probabil acea experienta a mai jucat un rol cand s-a luat aceasta decizie. noi am primit-o ca pe o sarcina pe care trebuie sa o faci, o fisa tehnica, un plan dupa care trebuie sa corespunzi. Fratele meu a coordonat toate momentele astea timp de jumatate de an. Noi cred ca am inteles complexitatea in ziua evenimentului. Ultimile doua nopti nimeni dintre noi nu a dormit”.

Cristina Frolov a spus ca staff-ul era pregatit si instruit conform protocolului: „Ei per general sunt pregatiti, cu ei se lucreaza inclusiv si pe zona asta, deservirea, partea protocolara. Avem o filmare cu Presedintele Bulgariei, care la sfarsit ne-a zis ca a gustat cel mai bun vin si a fost impresionat de mancare si a declarat ca este cel mai bine organizat Summit la care a participat. Oamenii comunicau cu noi”.

„Suntem o familie de colectionari, covoarele sunt cele care ne unesc. Noi avem o colectir privata de covoare Basarabene vechi si acestea apropo foarte des sunt expuse gratuit. Eu mai colectionez genti si accesorii vechi, toate sunt cam de varsta mea. Se numeste moda intelectuala”, a povestit antreprenoarea despre pasiunea de familie.

Articole din aceeasi categorie