10.10.2022
Adora sa calatoreasca si face acest lucru ori de cate ori are ocazia! Tany Vander iti vine in ajutor cu cateva sfaturi pentru a te bucura de o vacanta fara peripetii: „Inainte de a iesi din casa asigurati-va ca...”

Si pentru ca de curand a decis sa faca o mica escapada la Milano, cunoscuta bloggerita de la noi, Tany Vander, a decis sa le ofere urmaritorilor sai virtuali cateva tipsuri pentru o calatorie perfecta.

Primul si cel mai important sfat dupa parerea bloggeritei este: „Inainte de a iesi din casa asigurati-va ca aveti pasaportul si banii.”

De asemenea aceasta este de parere ca cel mai bine este sa-ti iai o geanta de mana cat mai mare pentru ca putea pune in ea: „servetele umede, crema pentru maini, lipgloss, pieptene.”

Totodata ea a mentionat: „Este foarte important sa va luati si o geaca sau cardigan chiar daca este cald afara, fiindca in avion tot timpul este mai frig. Alcatuiti tinutele de acasa ca sa nu va umpleti valiza cu multe lucruri. Luati si trusa medicala in bagajul de mana. Snackuri sanatoase ca sa evitati tentatiile din aeroport.”

Ion Paladi este omagiat! Ce mesaj i-a transmis nasul sau, Corneliu Botgros, cu ocazia implinirii a 38 de ani: „La multi ani Ioane. Cu drag te felicit” - FOTO

Dupa parerea acesteia, in avion este recomandat sa asculti o carte sau sa faci meditatie. „Folositi acest timp pentru voi si ascultati o carte, meditati sau vizualizati.”

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo si impreuna il cresc pe fiul lor - Adam. 

Dianna Rotaru - la inaltimea tuturor asteptarilor! Prezentatoarea ProTV a zburat cu parasuta deasupra Marii Mediterane: „In aceasta catastrofa emotionala am cantat o melodie” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie