26.06.2020
Nimeni nu atinge geanta Reginei Elisabeta! Ce mesaj codat ascunde poseta Reginei?

In noua carte a fostei sefe a protocolului din SUA, Capricia Penavic Marshall, numita „Protocol: The Power of Diplomacy and How to Make It Work for You”, au fost dezvaluite informatii extrem de surprinzatoare si secrete despre care nimeni nu are de unde sa stie, daca nu s-a aflat langa Regina si alti sefi ale unor state. 

Intr-un interviu oferit revistei People, Capricia Penavic Marshall a relatat despre situatia ce a avut loc in 2011, cand fostul Presedinte al SUA, Barack Obama si sotia sa au avut o intalnire la Palatul Buckingham cu Regina Elisabeta a II-a.

Conform revistei americane People, acesta a fost momentul in care Capricia a aflat un aspect important la care Regina tine foarte mult. 

Fosta sefa a Protocolului de la Casa Alba a dorit sa o ajute pe Regina, cand se pregatea sa paseasca pe peluza Palatului Buckingham, oferindu-se sa ii tina poseta. Un membru al staff-ului Regal a observat intentia si a reactionat imediat, spunandu-i politicos si ferm ca nu are voie sa faca acest gest. „In timp ce Majestatea Sa a iesit, i-am facut un comentariu omologului meu. Am spus: „O, vai, Majestatea Sa are geanta." Si am facut o miscare atat de usoara cu piciorul stang”, isi aminteste Marshall, in interviul acordat revistei People. 

„Persoana din staff-ul Regal, cu ambele maini, m-a impins inapoi spre perete si mi-a spus: Nu atinge geanta. Si am spus: O, vai. Imi pare atat de rau. El a continuat: Nu atingem geanta. Si am spus: Bine, imi cer scuze. Nu as face-o niciodata. Dar stim ce este in geanta? Si el a spus: Nu stim ce este in geanta. Dar nu atingem niciodata geanta.”, a fost dialogul intre cei doi.  

„Am invatat mai tarziu ca ea foloseste geanta ca un semnal. Daca este doar pe o parte a mainii, inseamna ca evenimentul merge bine si trebuie lasata in pace. Daca tine geanta mai jos, inseamna ca vrea sa se termine intalnirea si vrea sa plece. Oamenii au speculat ca in geanta ea are un telefon pentru a vorbi cu nepotii ei, pe care ii adora", a completat Penavic.

 

Sursa foto: Google.com

 

Articole din aceeasi categorie