02.08.2022
Nikita Crump, tanara care traieste in masina din 2019, explica de ce a ales aceasta viata

Daca unii oameni isi fac un scop in viata din a poseda propria casa, Nikita Crump a pus pe pauza acest vis. Tanara din Carolina de Nord a ales sa traiasca in propria masina, o Honda Civic, pentru a evita costurile exorbitante ale traiului de zi cu zi.

Nikita Crump este extrem de populara pe TikTok, unde publica clipuri din care dezvaluie cum isi duce traiul in masina. Peste un milion de oameni ii urmaresc aventura neobisnuita si sunt impresionati de stilul de viata pe care si-i l-a creat.

Tanara a decis sa se mute in masina la sfarsitul anului 2019, cand si-a dat seama ca nu mai face fata costurilor foarte mari cu chiria apartamentului unde locuia. Intr-un clip postat pe TikTok, Nikita Crump a dezvaluit ca trebuia sa se abtina de la multe pentru a-si putea plati obligatiile lunare.

Nu putem sa-mi permit sa cumpar mancare ieftina cand ieseam cu prietenii mei, saream peste mese ca sa economisesc bani si, incet, ma indreptam spre acumularea de datorii. Asa ca am decis sa tai cea mai mare cheltuiala a mea: chiria”, a dezvaluit tanara pe TikTok.

Cum descurge o zi in Hotel Civic

Nikita Crump si-a botezat masina Hotel Civic si a dotat-o cu toate cele trebuincioase pentru traiul zilnic. A acoperit geamurile cu parasolare, pentru a se feri de razele soarelui si pentru a avea intimitate. Bancheta din spate este patul ei, iar scaunul soferului este locul in care isi schimba hainele si ia micul dejun.

 

Pentru a se mentine curata, merge in fiecare zi la o sala de fitness, insa nu pentru a folosi aparatele, ci pentru a face dus. Tot de aici se aprovizioneaza cu apa de baut, de la cismeaua care este dedicata celor care au abonament.

Instagram vs Realitatea! Iuliana Beregoi iti arata ce se ascunde in spatele fotografiilor perfecte de pe retelele de socializare - FOTO

Desi are un job, pe care il frecventeaza in timpul saptamanii, Nikita ia micul dejun in masina, fiindca deseori se trezeste devreme. Prima masa a zilei este una „usoara” si consta in fructe si sandvisuri cu unt de arahide.

Cand are prea multe rufe murdare, porneste la drum spre cea mai apropiata spalatorie de rufe, un serviciu care o costa un dolar.

Unde isi parcheaza masina peste noapte

Nikita Crump nu petrece prea multe zile in acelasi loc, pentru a nu atrage suspiciuni din partea celor din jur si pentru a nu avea probleme cu politia. Ea a dezvaluit, intr-un alt clip postat pe reteaua sociala, cum isi alege locurile in care parcheaza masina peste noapte.

Dupa 8 ani de relatie, Cristina Burdulescu s-a casatorit! Antrenoarea de fitness a optat pentru o rochie albastra la inscrierea civila: „Sa ne fie intr-un ceas bun” - FOTO/VIDEO

Tanara foloseste Google Maps, vederea din satelit, pentru a localiza cartiere „prietenoase” ori zone bune, cu proprietati generoase. Folosind functia zoom, cauta sa identifice si alte masini parcate pe strazi, pentru a se putea „pierde” printre ele. Nu-si parcheaza niciodata masina in zone pustii sau rau-famate, din ratiuni de siguranta. Uneori isi petrece noaptea si in parcari.

Admiratorii sai virtuali sunt pur si simplu cuceriti de stilul ei de viata. Unii i-au marturisit ca nici nu mai au nevoie sa mearga la cinema, ci se multumesc sa o urmareasca pe ea, zi de zi.

Tanara spune ca se simte mult mai bine „cu casa in spate” si a gasit metode de a-si face viata placuta.

Azi traiesc o viata fericita, datorita acestui stil. Asa ca, atunci cand spun ca eu am ales asta, vorbesc serios. Dar nu e asa de simplu”, mai spune Nikita Crump.

Aceasta este doar o mica parte din noua viata a americancei. Puteti afla totul despre ea daca o urmariti pe TikTok.

Articole din aceeasi categorie