28.05.2024
Nicolina Bucătaru și-a susținut teza de licență! La ce facultate a studiat bloggerița timp de 4 ani - FOTO

Nicolina Bucătaru este absolventă în anul curent a facultății Tehnologia Vinului de la Universitatea Tehnică din Republica Moldova.

Influencera emoționată a susținut astăzi lucrarea de licență. Ea crede cu certitudine că acest moment îi marchează viața. „Una din regulile nescrise ale vieții zice că după bine vine și mai bine. Acesta e unul dintre cele mai frumoase și memorabile momente din viață, dar și un moment decisiv”, povestește tânăra, într-un InstaStory postat pe pagina sa de Instagram.

Într-un alt story, ea își motivează absența din mediul online din ultima perioadă: „Revin degrabă aici, pe Instagram, am fost doar cu gândul la ea în această perioadă”.

Mesajul fostei soții a lui Gheorghe Cavcaliuc după ce acesta a dezvăluit că au divorțat - FOTO

De asemenea, bloggerița a făcut o postare pe Instagram, în care spune că nu regretă alegerea făcută acum 4 ani: „După ce-am terminat liceul, acum 4 ani, m-am apucat de facultate, ca orice absolvent serios, cu planuri de viitor. Am avut norocul să fac probabil cea mai superbă facultate din câte există- Tehnologia Vinului de la Universitatea Tehnică a Republicii Moldova.

Deși sunt pe ultima sută de metri, aș putea să fac o retrospectivă. Facultatea m-a invatat sa fiu oarecum disciplinat in modul în care abordez o problema pentru a găsi potențiale soluții. Pentru mine facultatea a fost o perioadă utilă și foarte interesanta, am simțit cum m-am dezvoltat și am investit în mine ca viitor specialist”.

Trendul viral transformat în piesă oficială! Misha Miller, alături de The Limba, Andro și Dyce, lansează „Mamma Mia” - VIDEO

Nicolina Bucătaru este o bloggeriță din Republica Moldova. Are o comunitate de peste 103 mii de urmăritori pe Instagram.

Articole din aceeasi categorie