24.06.2020
Nicole Scherzinger si-a cunoscut viitorii socri dupa iesirea din carantina. Era gata sa se marite pe Zoom
<p>Sunt impreuna de mai bine de 6 luni, dar nu au apucat sa se prezinte parintilor. Imediat ce a iesit din carantina, Nicole Scherzinger a zburat in Portugalia pentru a-i cunoaste pe parintii iubitului ei, Thom Evans.</p>

Nicole Scherzinger (42 de ani) era cat pe ce sa se marite cu Thom Evans (35 de ani) prin videoconferinta. Relaxarea masurilor de protectie in fata Covid-19 i-au permis, totusi, sa zboarein Portugalia pentru a-si cunoaste viitorii socri. Artista si iubitul ei, fostul jucator de rugby Thom Evans, au petrecut Ziua Tatalui in compania parintilor scotianului.

Thom a imortalizat momentul, iar fanii sai au innebunit cand au vazut fotografia.

Parintii tai sunt atat de norocosi. Trebuiau sa o cunoasca pe Nicole Scherzinger”, a comentat un admirator.

Copiii vostri vor fi adorabili”, a scris un altul.

Cei doi nu au confirmat oficial ca se vor casatori, insa surse din anturajul lor au declarat ca Nicole e gata sa faca marele pas. Din cauza carantinei, artista planuia o ceremonie pe Zoom, la care sa asiste membrii familiei si apropiatii lor.

Prietenii apropiati si familia s-ar putea conecta, apoi ar face disponibil evenimentul pentru toata lumea. Ea simte ca oamenii au nevoie de lucruri pozitive in acest moment, iar o nunta le-ar putea aduce asta. Nu o intereseaza ca haterii o acuza ca face totul pentru publicitate. Chiar crede ca dragostea invinge totul”, a spus o sursa, conform heatworld.com.

Nicole Scherzinger implineste 42 de ani la 29 iunie si s-a mai aflat aproape de nunta si cu fostul iubit, Grigor Dimitrov. Cei doi s-au despartit in 2019, dupa o relatie de 5 ani. Anterior, componenta formatiei Pussycat Dolls a avut o relatie de 7 ani cu Lewis Hamilton, starul Formulei 1.

La inceputul anilor 2000, Nicole s-a logodit cu Nick Hexum, solistul trupei 311, insa relatia lor a esuat in 2004.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie