24.06.2020
Nicole Scherzinger si-a cunoscut viitorii socri dupa iesirea din carantina. Era gata sa se marite pe Zoom

Sunt impreuna de mai bine de 6 luni, dar nu au apucat sa se prezinte parintilor. Imediat ce a iesit din carantina, Nicole Scherzinger a zburat in Portugalia pentru a-i cunoaste pe parintii iubitului ei, Thom Evans.

Nicole Scherzinger (42 de ani) era cat pe ce sa se marite cu Thom Evans (35 de ani) prin videoconferinta. Relaxarea masurilor de protectie in fata Covid-19 i-au permis, totusi, sa zboarein Portugalia pentru a-si cunoaste viitorii socri. Artista si iubitul ei, fostul jucator de rugby Thom Evans, au petrecut Ziua Tatalui in compania parintilor scotianului.

Thom a imortalizat momentul, iar fanii sai au innebunit cand au vazut fotografia.

Parintii tai sunt atat de norocosi. Trebuiau sa o cunoasca pe Nicole Scherzinger”, a comentat un admirator.

Copiii vostri vor fi adorabili”, a scris un altul.

Cei doi nu au confirmat oficial ca se vor casatori, insa surse din anturajul lor au declarat ca Nicole e gata sa faca marele pas. Din cauza carantinei, artista planuia o ceremonie pe Zoom, la care sa asiste membrii familiei si apropiatii lor.

Prietenii apropiati si familia s-ar putea conecta, apoi ar face disponibil evenimentul pentru toata lumea. Ea simte ca oamenii au nevoie de lucruri pozitive in acest moment, iar o nunta le-ar putea aduce asta. Nu o intereseaza ca haterii o acuza ca face totul pentru publicitate. Chiar crede ca dragostea invinge totul”, a spus o sursa, conform heatworld.com.

Nicole Scherzinger implineste 42 de ani la 29 iunie si s-a mai aflat aproape de nunta si cu fostul iubit, Grigor Dimitrov. Cei doi s-au despartit in 2019, dupa o relatie de 5 ani. Anterior, componenta formatiei Pussycat Dolls a avut o relatie de 7 ani cu Lewis Hamilton, starul Formulei 1.

La inceputul anilor 2000, Nicole s-a logodit cu Nick Hexum, solistul trupei 311, insa relatia lor a esuat in 2004.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Articole din aceeasi categorie