01.12.2021
Ziua Romaniei pe retelele de socializare! Vezi felicitarile si mesajele emotionante postate de vedete - FOTO

Data de 1 decembrie marcheaza Ziua Nationala a Romaniei. Evenimentul reprezinta un moment important din istoria romanilor, cel in care Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu Romania, in 1918.

In acest sens, bloggerii, artistii si persoanele publice de la noi nu au uitat sa distribuie mai multe mesaje de felicitare penru romanii de pretutindeni. Iata cateva dintre ele:

Lorena Bogza

Mandra ca port straie alese, romanesti! Mandra ca sunt romanca!

La multi ani rodnici, Romania! La multi ani buni, dragi romani!!! Urmaresc cu emotii parada de la Arcul de Triumf. Multumim eroilor, inaintasilor, dar si celor care se sacrifica zi de zi pentru binele tuturor! Un mare multumesc celor de la SMURD pentru implicarea in salvare de vieti in Republica Moldova! Colegii de la Pro TV Bucuresti comenteaza atat de emotionant si frumos evenimentul! La multi ani, dragi colegi, la multi ani, Pro TV! ” a scris prezentatoarea PRO TV.

Vis implinit! Katty Black si-a marit buzele! Ce reactie a avut Cristian Cebotari la noua schimbare a sotiei sale - VIDEO

Ion Paladi

 

Stela Botez

Patrick Hanganu

Cum arata Anisoara Loghin, acum 9 ani? „Tanara, cruda, mai grasuta eram. Era mare haos in capul meu.” Prin ce schimbari a trecut prezentatoarea serilor perfecte. INTERVIU DE SUFLET - VIDEO

Vali Boghean

„Mi-am dedicat viata muzicii. Am cantat, in romana, peste tot in lume, am zbuciumat sufletele cu sunetul cavalului, am incercat, in forme noi, sa transmitem bogatia spirituala ale neamului nostru si de aceea ziua de 1 decembrie este o sarbatoare si pentru noi.
Sincere felicitari tuturor romanilor cu Ziua Nationala a Romaniei.
Tot astazi s-a intamplat sa incepem repetitiile pentru concertul din 27 decembrie, unde vom canta cele mai cunsocute si indragite piese din repertoriu.
Va astept cu drag si va multumesc ca ne sunteti aproape.
Pentru neam si pentru tara!”

Iuliana Beregoi

Mihaela Tabura

Una dintre cele mai influente persoane din SUA este de fapt un robot! Povestea Miquelei Sousa cu peste 3 milioane de urmaritori - FOTO

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie