22.09.2022
Nicola Peltz a pus capat speculatiilor despre relatia dintre ea si Victoria Beckham. De ce nu a purtat o rochie semnata de soacra ei

Nicola Peltz Beckham, in varsta de 27 de ani, a vorbit despre zvonurile potrivit carora ar avea o relatie tensionata cu soacra ei si a explicat motivul pentru care nu a purtat o rochie de mireasa semnata de Victoria Beckham.

Nicola si Brooklyn s-au casatorit la inceputul verii, la resedinta tatalui actritei din Florida, Statele Unite ale Americii. Desi ceremonia a fost una fastuoasa, costand aproape patru milioane de lire sterline, s-a spus ca Victoria Beckham ar fi fost nemultumita, intrucat si-ar fi dorit un eveniment organizat mai aproape de casa.

Acum, insa, Nicola a vorbit despre nenumaratele zvonuri aparute in presa, spunand ca „i-au ranit sentimentele” si a insistat ca Victoria si David sunt socri minunati.

In ceea ce priveste motivele pentru care nu a imbracat o rochie creata de soacra ei, Nicola a lamurit lucrurile: „Ei bine, am planuit sa port o rochie de mireasa semnata de Victoria Beckham.”, a spus ea in cadrul unui interviu pentru Grazia, continuand: „Am fost chiar entuziasmata sa port o creatie realizata de soacra mea. Ne-am intalnit, am vorbit despre ea, insa au trecut cateva zile si nu am mai auzit nimic. Victoria a sunat-o pe mama mea si i-a spus ca echipa ei nu o poate realiza. Asadar, am vorbit cu mama si cu Lesklie, prietena si stilist, si am stabilit ce e de facut.”

Sotia interpretului John Legend, modelul Chrissy Teigen a recunoscut ca a facut un avort in 2020: „A trebuit sa iau multe dicizii dificile si sfasietoare”

„Atunci cand am citit ca nu aveam de gand sa port o rochie realizata de Victoria si alte lucruri de genul asta, m-am simtit trista, aceste vorbe mi-au ranit sentimentele. Am incercat sa merg mai departe, dar nu era adevarat.”, a mai spus ea, potrivit Mirror.

De ce a plans Nicola Peltz la nunta cu Brooklyn Beckha

Informatiile legate de neintelegerile dintre Victoria Beckham si proaspata ei nora, Nicola, apar pe zi ce trece. In urma cu cateva saptamani a iesit la iveala ca cele doua nu s-ar avea deloc la inima, iar acum s-a aflat ca Nicola ar fi plans la nunta ei din cauza ca Marc Anthony cantat o melodie pentru soacra ei si a laudat-o pe aceasta.

Si-a invins orice teama! Selma Blair, actrita diagnosticata cu scleroza multipla, marturisiri dupa ce a dansat in cadrul unei emisiuni TV: „E un vis devenit realitate!” - FOTO

Nunta de patru milioane de dolari dintre Nicola Peltz si Brooklyn Beckham nu a apropiat cele doua familii, asa cum era de asteptat. Din contra, presupusele neintelegeri dintre mireasa si Victoria Beckham au pornit tocmai de la acest eveniment. Designerul ar fi „furat" atentia la primul dans si a primit un omagiu de la Marc Anthony, in timpul receptiei.

Pentru ca lumina reflectoarelor nu a mai fost 100% din timp asupra ei, Nicola ar fi izbucnit in plans. O sursa a declarat pentru Daily Mail ca actrita de 27 de ani a fost ofensata de discursul tinut de cantaretul Marc Anthony, descris drept flatant la adresa Victoriei. Marc este bun prieten cu David Beckham, iar discursul tinut la nunta „a fost o oda despre Victoria si cat de minunata e ea", a mai spus respectiva sursa. Nicola a vrut sa fie in centrul atentiei la nunta ei, iar discursul cantaretului a enervat-o foarte tare. „A iesit plangand in mijlocul petrecerii cu sora si cu mama ei".

Articole din aceeasi categorie