22.09.2022
Si-a invins orice teama! Selma Blair, actrita diagnosticata cu scleroza multipla, marturisiri dupa ce a dansat in cadrul unei emisiuni TV: „E un vis devenit realitate!” - FOTO

Selma Blair, actrita in varsta de 50 de ani, care a fost diagnosticata cu scleroza multipla in urma cu cativa ani, a oferit un moment cu totul si cu totul spectaculos in prima editie a emisiunii „Dancing With The Stars”.

La aproape patru ani de cand a dezvaluit ca a fost diagnosticata cu scleroza multipla, boala care i-a lasat o dizabilitate fizica, ea deplasandu-se cu ajutorul unui baston, aceasta a renuntat la acest instrument si a oferit un moment spectaculos.

„M-am subestimat in ultimii ani si a trebuit sa-mi dovedesc ca m-am inselat. Asadar, sa nu ma subestimati.”, a spus Selma Blair, in cadrul emisiunii TV, in cadrul careia a dansat un vals vienez pe piesa „Time of My Life” a lui David Cook, alaturi de partenerul ei, Sasha Farber, care este dansator profesionist.

Sotia interpretului John Legend, modelul Chrissy Teigen a recunoscut ca a facut un avort in 2020: „A trebuit sa iau multe dicizii dificile si sfasietoare”

„Sunt impresionata de ceea ce ai facut pe scena, mai ales ca vine de la cineva care sufera de o asemenea boala invizibila.”, a declarat Carrie Ann Inaba, jurata a show-ului.

Blair, in varsta de 50 de ani, a obtinut 28 de puncte din 40 si a incheiat seara pe locul al treilea.

„Sunt recunoscatoare. Nu am mai dansat niciodata si e un vis devenit realitate, va multumesc.”, a spus ea.

„Nu stiu daca as fi supravietuit in copilarie fara alcoolism. De aceea este o problema pentru atat de multi oameni. Devine un confort urias, o usurare imensa la inceput, poate chiar in primii ani pentru mine, pentru ca am inceput de foarte tanara cu asta ca un mod de a gasi confortul, un mecanism de a scapa de stres si anxietate (coping- n.r.)”, a povestit Selma Blair.

Aceasta a povestit ca prima data cand s-a imbatat avea sapte ani, era ziua Pastelui si a gustat un anumit tip de vin care i-a placut atat de tare incat a continuat sa bea, avand in vedere ca adultii nu o supravegheau. Actrita marturiseste ca in primii ani nu abuza de alcool, ci bea cateva guri de fiecare data cand simtea ca avea anxietate: „De obicei, de abia ma ameteam. Am devenit o alcoolica experta, stiam sa-mi ascund secretul”.

Olga Seryabkina se confrunta cu probleme de sanatate. Imaginea publicata de artista pe retelele de socializare i-a ingrijorat pe fani: „M-am imbolnavit” - FOTO

Lucrurile au escaladat in adolescenta si au culminat cu un viol, dupa o zi intreaga de baut alcool. Si aceasta experienta traumatizanta nu a fost singulara, dupa cum Blair a dezvaluit: „Am fost violata de mai multe ori pentru ca eram prea beata pentru a putea spune cuvintele „te rog, opreste-te”. Doar o data a fost violent. Din fiecare astfel de experienta am iesit tacuta si rusinata”.

Selma a lucrat cu un terapeut pentru a putea depasi aceste traume despre care a vorbit pentru prima data, public, in paginile cartii sale. „Nu mi-am dat seama ca trauma juca un rol central in viata mea. Am simtit atat de multa rusine si vinovatie”, a recunoscut actrita care spune si ca din 2016 nu a mai pus gura pe alcool si ca volumul a fost scris pentru a se elibera, dar si pentru a-l ajuta pe fiul ei sa inteleaga lucrurile si pe altii care se afla in situatii in care si ea a fost in tinerete.

TOP 3 cele mai responsabile semne zodiacale

Articole din aceeasi categorie