08.07.2022
Nici banii, nici fetele frumoase nu-i mai aduc fericirea! Kanye West- surprins singur si trist la o margine de drum din Malibu - VIDEO

Kanye West se pare ca s-a chinuit sa-si gaseasca drumul inapoi acasa, la propriu. Castigatorul premiului Grammy a ramas singur pe drumul din Malibu, California si pare ca a profitat de singuratate si liniste. 

In videoclipul devenit viral intr-un timp record, nativul din Atlanta a fost vazut stand singur pe marginea drumului. Imbracat intr-un look all black, format dintr-o jacheta neagra, pantaloni si cizme in aceeasi nuanta.

Isi doreste o viata noua, dar totusi ceva o opreste! Bloggerita Mihaela Cavcaliuc si-a amanat in ultimul moment plecarea sa in Canada. Ce a facut-o sa ia aceasta decizie - VIDEO

Au fost vazute mai multe masini trecand, dar nimeni nu parea sa il recunoasca pe Ye sau sa se opreasca si sa vorbeasca cu el. Asta pana cand un strain, care circula in sens opus s-a oprit sa-l salute  pe Kanye si sa-i ofere o plimbare. Designerul Yeezy a zambit in timp ce a avut o scurta conversatie cu barbatul, dar nu era clar despre ce vorbeau sau daca vedeta a acceptat in cele din urma oferta.

Kanye Omari West este un rapper american, producator muzical, compozitor, inginer de sunet, miliardar si designer. Acesta a fost casatorit cu faimoasa Kim Kardashian cu care recent a divortat. 

Kim Kardashian Says Kanye West's “Constant Attacks” on Her Are “Only  Causing Further Pain for All” | Vanity Fair

Mai indragostiti ca niciodata! Fotografii rare cu Bella Hadid si Marc Kalman - FOTO

Articole din aceeasi categorie