09.07.2023
Drama din viata lui Beyonce. Are un frate care sta la 16 kilometri de ea, dar nu vorbesc

Desi este una dintre cele mai cunoscute artiste in intreaga lume si are o avere uriasa, Beyonce nu a fost ferita de drame. Artista are un frate din partea tatalui, dar nu tine legatura cu el.

Nixon, fratele lui Beyonce in varsta de 13 ani, locuieste la doar 16 kilometri distanta de noua casa a cantaretei, dar nu comunica unul cu celalalt.

Mama lui Nixon, Alexsandra Wright, a fost nevoita sa se mute intr-o casa mobila atunci cand tatal lui Beyonce, Mathew Knowles, a dat faliment, in 2014.

Alexsandra a povestit, pentru The Sun, ca si acum are lacrimi in ochi cand asculta una dintre piesele artistei despre care spune ca se bazeaza pe despratirea parintilor ei. Dupa ce s-a produs ruptura dintre ei, tatal lui Beyonce a inceput sa isi asume relatia cu Alexsandra.

Actorul Nicu Turcanu s-a logodit! Vezi cat de frumos si-a cerut iubita in casatorie - FOTO

„Daca asculti Ring Off, asta e povestea. Nu este pentru mine, dar stiu momentele. Si cand o ascult mi se face pielea de gaina si imi dau lacrimile. Ma face sa plang pentru ei pentru ca sunt indurerati si a fost foarte multa tristete. Ea este miliardara si tocmai ce si-a cumparat o casa scumpa in California, la doar 16 kilometri de unde locuim noi. Dar nu, nu exista nicio forma de contact. Durerea trebuie sa se vindece”, a povestit Alexsandra.

„Grija mea principala a fost sa ma ocup de un copil care intreaba: de ce acea persoana nu ma iubeste? Este o poveste umana si uneori am stat in baie si am plans pentru ca nu stiu cum sa-l ajut sa fie el pentru el. Cred ca copiii nostri si nepotii nostri vor fi omaeni mai buni decat suntem noi. Ei au Snapchat si altele. Cred ca vor gasi o cale sa se deschida si sa aiba aceste conversatii”, a mai spus ea.

Beyonce a reusit sa devina miliardara dupa ce a lansat sapte albume si 83 de piese, dar si de pe urma reclamelor pe care le-a facut de-a lungul timpului.

„Puteam fi in locul Georginei. Am refuzat”! Cine e femeia care i-a spus „nu” lui Cristiano Ronaldo - FOTO

Articole din aceeasi categorie