21.06.2022
Ne luptam sau cantam? Ce spune Tina Karol despre interzicerea muzicii rusesti in Ucraina - FOTO/VIDEO

Interpreta Tina Karol si-a exprimat parerea despre interzicerea muzicii rusesti in Ucraina.

Actrita a spus ca ideea interzicerii muzicii rusesti a fost gandita de mult timp si a fost o decizie necesara si corecta.

Katy Black a postat pe pagina sa de Instagram o imagine de arhiva adorabila! Vezi cine seamana mai mult cu ea, Eugen sau Simon - FOTO

„- Este foarte important sa mentinem o ordine care este acum favorabila pentru noi. De asemenea, as dori sa iau initiativa ca sa punem in ordine o activitate de concert numita concerte de caritate in sprijinul Ucrainei, unde se vor strange fonduri. La aceste concerte, artistii interpreteaza adesea cantece rusesti” - a spus Tina Karol.

Surpriza dubla pentru telespectatori! Vezi alaturi de cine a aparut Irina Rimes, in calitate de antrenor, la Vocea Romaniei: „Se cere inca un scaun dublu” - FOTO

Cantareata spune ca, daca sunt folosite astfel de cantece, concertele ar trebui sa fie numite comerciale si nu pot reprezenta Ucraina.

„- Trebuie sa punem lucrurile in ordine aici... In comunitatea din strainatate intrebarea este daca ne luptam sau cantam in rusa la concertele de caritate. As dori sa fie supus aprobarii si solutionarii acesta problema.”, a spus ea.

Tina Karol a remarcat ca ar Ucraina trebuie sa inceapa sa scrie istorie fara Rusia si rasisti: „- Rusia, la revedere... Ii cantam pe ai nostri si ii sustinem pe ai nostri, - a spus cantareata.

Articole din aceeasi categorie