30.08.2022
Natalie Portman si echipa sa au fost nevoiti sa inceteze filmarile din cauza amenintarilor din partea criminalilor locali

Filmarile noului serial „Lady in the Lake”, cu Natalie Portman in rolul principal, au trebuit sa inceteze din cauza amenintarilor dealerilor locali. Ei au cerut intregii echipe al site-ului de streaming Apple TV+ sa paraseasca locatia din centrul orasului Baltimore, Maryland. Acest lucru a fost raportat de The Baltimore Banner, citand un raport al politiei.

La inceput, dealerii au cerut de la echipa 50 de mii de dolari, insa producatorii au refuzat sa le plateasca. Atunci, criminalii au inceput sa ii ameninte ca vor impusca in unul dintre membrii echipei daca acestia nu vor parasi platoul de filmare. Dupa aceea, filmarile au fost oprite si echipa a fost nevoita sa caute o alta locatie pentru continuarea lucrarilor. 

Masina Printesei Diana a fost scoasa la licitatie! Vezi cum arata automobilul si pentru ce suma de bani a fost vandut - FOTO

„Lady in the Lake” este un serial regizat de Alma Harel si bazat pe cel mai vandut roman cu aceeasi denumire al autoarei Laur Lippmap. Actiunea are loc in Baltimore in 1966. Eroina lui Natalie Portman este o simpla casnica, care a devenit reporter detectiv si a inceput sa investigheze crime misterioase. Filmarile au inceput in aprilie 2022, in Maryland si vor continua pana in octombrie. 

Articole din aceeasi categorie