01.06.2023
Natalia Gordienko - mesaj plin de dragoste pentru fiul sau! Ce a publicat interpreta pe Instagram, de Ziua Copilului: „Tu esti principalul meu protector” - VIDEO

Natalia Gordienko este mama de baiat si il iubeste nespus de mult. Aceasta deseori publica fotografii, dar si video-uri alaturi de Cristian. De Ziua Copiilor interpreta a venit cu un mesaj special pentru cel mai important barbat din viata ei.

„Inima mea! Dragul meu Christiusha! Astazi este Ziua Protectiei Copiilor, dar din anumite motive tu esti principalul meu protector. Ma protejezi de singuratate, proasta dispozitie, deznadejde si dezamagire. Este o mare fericire sa ai un fiu ca tine. Nu lasa nimic sa te ameninte in aceasta viata, iar iubirea mea va fi principala ta protectie”, a scris Natalia Gordienko pe Instagram si a adaugat un video, in care este prezent Cristian.

Cei doi se pare ca au o relatie foarte frumoasa parinte-copil si se bucura de fiecare moment trait impreuna. 

De Ziua Copilului fiul lor a implinit 3 saptamani! Anastasia Fotachi: „Sotul mi-a adus azi flori din gradina” - FOTO

„Pace, lumina, bunatate, dragoste si o familie cu drepturi depline tuturor copiilor de pe planeta”, a mai mentionat interpreta.

Desigur, internautii le-au lasat mai multe mesaje de admiratie in rubrica de comentarii a postarii: „Creste baiat frumos!”/„Frumoasa mama cu fiu”, etc.

Paseste pe urmele parintilor ei? Fiica mai mare a interpretilor Irina si Serghei Kovalsky a invatat singura sa cante la pian: „Ii place foarte mult” - VIDEO

Natalia Gordienko este cantareata si dansatoare din Republica Moldova. A participat la Concursul Muzical Eurovision 2006, iMa protejezi de singuratate, proasta dispozitie, deznadejde si dezamagire.mpreuna cu Arsenium si la Concursul Muzical Eurovision 2021, cu piesa Sugar, unde a reusit sa se califice in finala. Aceasta are un fiu pe nume Cristian.

Articole din aceeasi categorie