01.06.2023
Paseste pe urmele parintilor ei? Fiica mai mare a interpretilor Irina si Serghei Kovalsky a invatat singura sa cante la pian: „Ii place foarte mult” - VIDEO

Irina si Serghei Kovalsky au fost invitati in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde au vorbit despre concerte, videoclipuri, planuri pentru viitorul apropiat si familie. 

„Suntem foarte, foarte bine. Am revenit din Moscova, am cantat acolo pentru diaspora noastra. Am fost si in Franta, in Italia am cantat. Uneori facem intalniri cu fanii nostri. Liza, cea mai mare, a foat impreuna cu noi. Avem foarte multe rude care stau acolo si ea toata saptamana s-a plimbat doar cu ei”, a marturisit Irina Kovalsky.

Moment plin de tandrete! Diana Rimis si sotul ei, mai indragostiti ca niciodata: „Noi, oamenii, mai uitam uneori sa iubim cu adevarat” - VIDEO

Interpreta a povestit cum au decurs filmarile pentru noul lor videoclip care deja a fost prezentat publicului: „Am lansat un videoclip la piesa noastra care se numeste „Moldovanocika”, pentru femeile noastre, care sunt cele mai frumoase si harnice ca albinutele. Piesa deja are 13 ani, noi aveam milione de vizualizari pe YouTube la aceasta piesa. Filmarile au durat toata ziua. Dansatoarele au venit din orasul Riscani”.

De asemenea, Serghei Kovalsky a spus ca mereu in turnee simte dorul de casa: „Noi am stat sapte zile la Moscova, dar in a doua zi voiam acasa”.

„Toamna aceasta pregatim inca un proiect cu surprize, intr-un format care nu a mai fost in Republica Moldova”, a mai explicat Irina Kovalsky.

Valentina Nafornita - mai fericita ca niciodata dupa ce si-a cumparat masina de lux! Afla ce suma a scos din buzunar soprana pentru noua achizitie - FOTO/VIDEO

Interpretul a mentionat totodata ca ei mereu sunt invitati la evenimente: „Noi in fiecare zi avem activitati. Zile de nastere sunt in fiecare zi, nu numai nunti si cumetrii”.

In cele din urma, interpreta a marturisit ca fiica ei mai mare, Liza, adora limba romana, engleza, dar si sa cante la pian: „Liza o sa mearga la tabara in Romania, fiindca, ii place foarte mult sa vorbeasca in limba romana. Liza vrea foarte, foarte mult. Matematica nu-i place, ii place limba romana si engleza. Noi de ziua ei i-am facut cadou un pian si ea singura s-a invatat sa cante la el”.

Articole din aceeasi categorie