21.08.2023
Natalia Barbu, din nou in vacanta! Destinatia de vis pe care a ales-o: „De mult imi doream sa ajung si uite ca sunt aici” - FOTO/VIDEO

Acum cateva zile, pe contul ei de Instagram, Natalia Barbu a anuntat ca va avea parte de un zbor lung deoarece pleaca spre o destinatie destul de indepartata.

Ajunsa acolo unde si-a propus, cu cateva ore in urma, interpreta a publicat pe retelele de socializare un video unde este prezentata vila in care se va odihni in periaoda vacantei. La sfarsit de vara, Natalia Barbu a optat pentru o escapada de vis pe insula Bali.

„Buna dimineata, Bali! De mult imi doream sa ajung si uite ca sunt aici. Incep sa exploatez si sa descopar aceasta frumoasa insula”, a mentionat Barbu in descrierea filmuletului.

De asemenea, artista a publicat si o galerie de fotografii in sectiunea InstaStory. Dupa cum putem observa din imaginile facute publice, Natalia a optat pentru o vacanta in Ubud, orasului din Bali cunoscut drept principalul centru de arta si cultura din regiune.

Natalia Gordienko, filmata in timp ce canta manele! Cum i-a reusit sa interpreteze piesa „Toate diamantele” - VIDEO

„Enjoy!! Imi pare rau ca nu sunt acolo sa ne vedem”, a scris Sanda Diviricean in sectiunea de comentarii dupa ce a vazut ca Natalia se afla in Bali. „Da, si mie”, i-a raspuns Barbu.

Bali este o insula care apartine Indoneziei, din Oceanul Indian, cu un climat mediu tropical cald. Capitala insulei este Denpasar. Cu o suprafata de 5577 km², Bali este de departe cea mai mare insula din provincia cu acelasi nume.

Horoscop 21 august 2023. Zodia care are de suferit din cauza barfelor

Natalia Barbu este o interpreta de muzica usoara si pop din Republica Moldova. Aceasta a reprezentat tara la concursul muzical Eurovision 2007, cu piesa „Fight!" si astfel s-a clasat pe locul 10.

Adevarul despre relatia dintre Kate Middleton si regina Elisabeta a II-a. Ce reprosuri i-ar fi facut la inceputul relatiei cu printul William

Articole din aceeasi categorie