31.05.2022
Muzica si voia buna nu au lipsit nici de aceasta data din bucataria gusturilor! Vezi cat de bine poate Dianna Rotaru sa interpreteze cantece tiganesti - VIDEO

Au invatat limba roma, au cantat si dansat pe ritmuri fierbinti, iar Petru Chicu a prezentat alaturi de doua brunete. Asta a fost atmosfera de duminica din bucataria Gusturile se Discuta, la care a fost invitat interpretul Veaceslav Corjov. Daca au reusit sa si gateasca, afla din reportaj.

Muzica, veselie, costume colorate, dar si femei frumoase au fost ieri in bucataria „Gusturile se Discuta”. La cabinet cu doua brunete focoase a plecat cheful Petru Chicu.

„Eu sunt in cabinetul meu cu doua printese. Eu sunt pe tron, sunt tarul, faraonul.”, a mentionat Chicu.

„Sa cante milioane de copii!” Suntem in anul cultural Eugen Doga, iar cu aceasta ocazie a fost organizat un concert special, dedicat pacii: „Cred ca acesti copiii vor fi mai cuminti si nu vor provoca razboaie” - VIDEO

Nici de aceasta data coplimentele din partea lui Anatolie Melnic, dar si a invitatului Veaceslav Corjov pentru Diana Rotaru, nu au lipsit.

Instrumentul muzical a lui Veaceslav a ajuns pe mana Dianei. Aceasta a incercat sa cante cante la chitara.

Se pare ca muzica tiganeasca este pe placul prezentatorilor „Gusturile se Discuta”. Atat Dianna cat si Anatolie au cantat alaturi de invitat si s-au distrat de minune.

Au facut un adevarat spectacol muzical, dar si culinar la bucatarie. Supa din somon gatita de Veaceslav a fost pe placul lui Petru Chicu. „Este si finuta si bogata in aroma asta de peste. Eu as mai cere un piper iute aici.”, a mentionat Pentru Chicu.

Supravetuieste in America pentru a-si indeplini visul! Afla povestea moldovencei Irina Madan, o tanara ambitioasa care creeaza piese unice cu motive traditionale in SUA: „Am revenit sa mananc cirese si sa miros bujori...” - VIDEO

Articole din aceeasi categorie