10.03.2022
Alla Pugacheva a negat zvonurile ca ar fi parasit Rusia pentru totdeauna: „Vacanta, odihna si un tratament nu sunt considerate emigrare” - VIDEO

Cantareata Alla Pugacheva, pentru prima data de la inceputul razboiului din Ucraina, a aparut pe retelele de socializare si a comentat zvonurile ca ar fi parasit Rusia pentru totdeauna.

 Pugacheva a inregistrat un raspuns video dedicat preotului Andrei Tkaciov, care se bucurase anterior de vestea plecarii ei din Rusia.

„Pugacheva a parasit Rusia pentru totdeauna. Doamne, cat am asteptat asta!”, a spus preotul. 

„Prea devreme te-ai bucurat, Andriusha. Vacanta, odihna si un tratament nu sunt considerate drept emigrare. Ma intorc si ne clarificam. Am sa merg la biserica ta, am sa ma rog pentru tine”, a spus Primadonna. 

In prima zi de razboi, tatal lui s-a stins din viata! Cine este Mihai Dicusar care si-a pus la dispozitie casa pentru 10 refugiati din Ucraina: „Ii primesc pe toti cu sufletul deschis” - VIDEO

Zvonurile ca Alla Pugacheva a parasit tara pentru totdeauna cu copiii ei au aparut dupa ce cantareata a fost vazuta la aeroport. Acest lucru a fost o surpriza pentru fanii ei, pentru ca se stie ca Pugacheva este ingrozita de zborul cu avionul. Maxim Galkin nu a fost vazut cu ei.

De la declansarea razboiului, mai multe vedete s-au grabit sa paraseasca tara: canalele de telegram spun ca Ksenia Sobchak, Renata Litvinova, Zemfira si altii au parasit tara. Unii au declarat ca pur si simplu au plecat intr-o vacanta planificata. Altii, inclusiv jurnalista Bozena Rynska, au recunoscut ca vor sa plece din cauza razboiului din Ucraina.

In ciuda razboiului, fiica Monicai Belluci a aparut pe coperta revistei Elle Rusia! Tanara este copia mamei sale - FOT

Multe vedete si personalitati publice ruse sunt impotriva razboiului, in timp ce altii au sustinut decizia guvernului. Tarile occidentale au raspuns conflictului cu sanctiuni dure: companiile straine parasesc piata rusa, iar utilizatorii unor retele si platforme sociale s-au confruntat deja cu o serie de restrictii.

Sursa VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie