18.01.2022
Muzica l-a vindecat! Alex Calancea a povestit despre experienta capatata in cadrul proiectului caritabil „Povestea de Iarna”: „Mi-am tamaduit ranile prin muzica” - VIDEO

Anul lui a inceput cu o poveste, asa cum s-a incheiat de altfel si 2021. Proiectul „Povestea de Iarna a Lupilor” a luat sfarsit, iar cu acest prilej, Alex Calancea a impartasit multe experiente noi in platoul emisiunii O Seara Perfecta.

„Anul trecut am pornit cu baietii de la Media Show Group intr-un entusiam, intr-un proiect de caritate pentru ca ne-am dat seama ca noi artistii trebuie sa ungem sufletele, mai ales in perioada asta a sarbatorilor. Ne-am concetrat pe copiii de la orfelinate, pe batranii de la aziluri. Anul trecut a fost ca o proba, a fost online. Am vrut sa fac un concept de poveste, ceea ce s-a si intimplat pe 25-26 decembrie la Palatul National.”, povesteste intrumentistul Alex Calancea despre experienta pe care a avut-o anul precedent.

O noua aparitie provocatoare! Alexandra Stan si-a aratat bronzul intr-un costum de baie decoltat, pe o plaja din Tulum - FOTO

La show-ul „Povestea de Iarna a Lupilor” ambele sali au fost arhipline si s-au vandut toate biletele, dupa cum mentioneaza Alex Calancea. De asemenea, intrumentistul a multumit lupilor, lui Guz si surorilor Osoianu pentru toata implicarea. „Cu Guz am pornit proiectul, are locul lui in Lupii. Multumesc aparte surorilor Osoianu care au fost acel fir frumos, cu colinde.”

Instrumentistul a povestit ca pregatirile au durat aproximativ doua luni. Totodata, in acest proiect au fost implicati iluministi, sunetisti si nu doar. „Am vrut sa schimb concepul de concert.”, a mentionat Alex.

Cu toate acestea, Alex Calancea recunoaste ca aceasta poveste a fost si destul de istovitoare si complicata in unele momente. „Dar m-am regasit foarte bine si mi-am tamaduit ranile prin muzica. Din pacate la sfarsitul lunii noiembrie am pierdut-o pe mama si taman atunci eram in regie.”, a marturisit instrumentistul.

Cum arata Paula Seling in urma cu mai bine de 22 de ani. Imaginile postate pe internet i-au cucerit pe fani: „Ai descoperit secretul tineretii vesnice?” - FOTO

Mentioneaza ca aceasta experienta l-am ajutat foarte mult, iar acele doua zile de concert au fost dedicate mamei lui.

Campania de caritate si-a propus sa aduca sarbatoare in inima moldovenilor de pretutindeni, prin intermediul unor concerte inedite. „Am vrut sa le aducem copiilor povestea. Trebuiau sa fie 8 drumetii, insa pana la urma au fost mai multe.”, a spus Alex Calancea.

Cristina Stefania, iubita lui Speak a pozat senzual pe o placa de surf. Fanii au reactionat imediat: „Ne spui si noua reteta frumusetii?” - FOTO

Articole din aceeasi categorie