03.02.2021
Fetita Adrianei Ochisanu, Mihaela, si-a sarbatorit ziua de nastere in platoul emisiunii O Seara Perfecta. Ce nazbatii a facut micuta chiar in emisie directa

A fost in platoul emisiunii O Seara Perfecta pe cand era un pui de om de doar 1 anisor si pe atunci nu s-a sfiit deloc sa faca mare taraboi si intoarca studioul cu susul in jos cat ai clipi. Astazi are 4 ani si e fata mare deja. E fetita Adrianei Ochisanu, Mihaela.

Citeste si :  In cizme peste genunchi si blana luxoasa. Cristina Croitoru - spectaculoasa intr-o imagine de iarna 

Invitate in platoul emisiunii O Seara Perfecta, chiar de ziua Mihaelei, Adriana Ochisanu a povestit cum a fost ziua in care a nascut-o pe fiica sa draga:„Am nascut-o dupa orele 5 seara. A fost o urgenta. N-a fost o nastere usoara. Am avut niste complicatii. Medicii erau foarte speriati de ceea ce mi se intampla pentru ca aveam niste probleme de sanatate si doreau sa fie bine si mama si copilul, de aceea au luat decizia de a naste in data de 2 februarie.”

Adriana Ochisanu spune ca Mihaela e o fetita foarte cocheta si ii place sa o copie pe mama sa: „Pantofii toti in casa sunt probati, tin camera aia incuiata ca daca o las descuiata, praf face. Toti pantofii ii probeaza. Vorbeste toata ziua, de dimineata pana seara. E normal la varsta ei. Are auz, canta, intoneaza perfect. Are simtul ritmului, ritmul il simte foarte bine si vedem daca imi va calca pe urme o sa o incurajez evident. E foarte energica.”

Priveste interviul in intregime si vezi ce tort a pregatit echipa O Seara Perfecta pentru Mihaela de ziua ei de nastere si cum suna noua piesa a Adrianei Ochisanu.

Citeste si :  Anastasia Fotachi isi vinde masina. Cat costa bolidul frumoasei blondine? „Starea este ideala”

Sursa foto: O Seara Perfecta

Articole din aceeasi categorie