19.04.2021
Multe si-ar dori sa arate ca ea! "Eu mananc, dar nu pun pe mine". Tany Vander imparte din secretele sale de frumusete - VIDEO

Atunci cand ne dorim sa aratam bine, vrem nu vrem in minte ne vin tot felul de oameni cunoscuti, care servesc drept model de urmat. Un exemplu pentru multi este si Tany Vander, care nu ezita deloc sa imparta din secretele sale de frumusete si fanilor sai. De aceasta data, am vorbit cu Tany despre cum sa slabim in mod sanatos. Afla ce sfaturi da bloggerita, din reportajul O Seara Perfecta. 

Vine vara si odata cu ea vine si dorinta de a ajusta silueta. Cat de repede putem scapa de kilogramele in plus ne spune Tany Vander: "Intr-o perioada scurta de timp la sigur nu iti va reusi, doar daca tii o dieta foarte restrictiva. Nu sfatui pe nimeni absolut sa incerce sa slabeasca repede pentru ca o sa slabiti, dar efectul yoyo va asteapta dupa, pentru ca o sa puneti inapoi. "

Gabriella Damir se pregateste pentru nunta! Logodnica lui Roman Burlaca isi alege deja rochia de mireasa

Tany Vander are corpul care face geloase multe femei, iar daca credeti ca secretul vedetei este dieta, pai e gresit. 

"Ideea este ca eu mananc, dar nu pun pe mine pentru ca mi-am repornit intr-atat de mult metabolismul si acum nu mai am nici o problema, mananc bine", spune Tany. 

Intrebata daca a aratat mereu asa, Tany a raspuns ca nu: "Am avut probleme foarte mari cu metabolismul si kilogramele in plus". 

Olga Tapordei - prima femeie din Moldova care a pornit sa cucereasca EVERESTUL! Afla cu cine a pornit in expeditie si cat costa aventura: "Nu cred ca as putea sa redau in cuvinte energia pe care o simti in munti. Este magic ceea ce se intampla la inaltime" - VIDEO

Infometarea la fel nu este o iesire din situatie. "Infometarea se practica doar persoanelor care au nevoie de o curatire intestinala. Daca vrei sa slabesti nu este o solutie. O sa iti incetinesti foarte tare metabolismul si in momentul in care o sa incepi sa mananci, ti se va depune grasimea."

Trebuie sa tii cont si de cata apa bei, daca vrei un corp tonifiat: "Daca tii regimul potrivit, o sa vrei sa bei apa fiind ca in momentul acela se incepe un lucru a metabolismului mult mai rapid si el are nevoie de apa. Cand ma intreaba clientii cata apa trebuie sa beau, eu le spun ca singure o sa simta. Primul semn ca ai metabolismul lent este ca nu vrei sa bei apa, iar cand incepe sa lucreze mai bine, ai nevoie mereu de apa. "

Dans fierbinte! Vezi cum danseaza Dianna Rotaru pe plajele din Egipt. Ce miscari senzuale si cat de sexy e vedeta in costum de baie - VIDEO

Priveste reportajul in intregime si afla celelalte secrete ale lui Tany Vander. 

Articole din aceeasi categorie