19.04.2021
Olga Tapordei - prima femeie din Moldova care a pornit sa cucereasca EVERESTUL! Afla cu cine a pornit in expeditie si cat costa aventura: „Nu cred ca as putea sa redau in cuvinte energia pe care o simti in munti. Este magic ceea ce se intampla la inaltime" - VIDEO

Adora calatoriile si e mai mereu cu valiza dupa ea, iar de aceasta data valiza Olgai Tapordei este mai plina ca oricand. Pe langa hainele caduroase, aceasta contine si multi saci de dormit la temperaturi foarte joase. Asta pentru ca Olga porneste in cea mai mare aventura a vietii ei - muntele Everest. De unde vine dorinta de a cuceri Everestul si cum s-a pregatit Olga pentru calatorie, afla din reportajul O Seara Perfecta.

Citeste si :  Multe si-ar dori sa arate ca ea! "Eu mananc, dar nu pun pe mine". Tany Vander imparte din secretele sale de frumusete - VIDEO 

Odata ce destinatia e varful muntelui Everest, fara indoiala e nevoie de o pregatire pe masura.

Pe langa o buna conditie fizica si psihica, bagajul si echipamentul special sunt si ele la fel de importante.

Olga TAPORDEI, femeie de afaceri: „Dat fiind faptul ca sunt 45 de zile echipamentul este... ca si fiecare experienta la munte”.

Aventura pe Everest va dura cateva saptamani, iar Olga stie din proprie experienta cat de dura poate fi viata pe munte.

Este foarte constienta de riscurile care pot aparea in timpul expeditiei. Chiar si asa, dorinta ei e mai presus ca orice pericol.

Olga TAPORDEI, femeie de afaceri: „Ca si fiecare experienta la munte, dar Everestul este diferit ... o sa va povestesc la revenire”.

Ca de fiecare data, si aceasta decizie curajoasa a Olgai a fost acceptata si sustinuta neconditionat de ...familie.

Olga TAPORDEI, femeie de afaceri: „M-au sustinut din prima... mereu ne-am sustinut reciproc”.

Si pentru ca muntele Everest nu este un vis deloc ieftin, pentru a aduna banii necesari, Olga si sotul sau au gasit o solutie cu parfum de vin.

Olga TAPORDEI, femeie de afaceri: „Aceasta expeditie este una dintre cele mai scumpe... ne-ar uni pentru uun scop comun. Colectia a fosta facuta cu 6 etichete diferite... ne-am energizat unul de la altul”.

Citeste si :  Eveniment dublu pentru Dorin Galben si iubita lui: „Violeta Scrisu si-a cumparat masina la care visa de ani buni.” Iata care este celalalt motiv de fericire
Articole din aceeasi categorie