27.03.2023
Motivul pentru care Reese Witherspoon divorteaza de Jim Toth dupa 12 ani de casnicie

Reese Witherspoon si Jim Toth s-au despartit dupa 12 ani de casnicie.

In urma cu trei zile, Reese Witherspoon a anuntat pe contul sau Instagram ca ea si sotul sau, Jim Toth, au decis sa mearga pe drumuri separate

„Avem cateva vesti personale de impartasit. Cu multa grija si consideratie am luat decizia dificila de a divorta. Ne-am bucurat de atatia ani minunati impreuna si mergem inainte cu dragoste si respect reciproc pentru tot ceea ce am creat impreuna.”, a declarat actrita.

Potrivit unei surse apropiate, cei doi au decis sa se desparta fiindca iubirea lor se transformase intr-o relatie platonica.

„Nu exista niciun scandal sau drama mare, doar doi oameni care, in esenta, cresc un copil impreuna, si nu mai au sentimente romantice unul pentru celalalt”, a declarat sursa pentru Page Six.

O moldoveanca va aparea in serialul international „The Power”! Vezi ce a povestit actrita Catalina Cazacu despre filmari, dar si teaser - FOTO/VIDEO

Aceasta a mai afirmat si ca intre cei doi nu mai exista „nicio scanteie si niciun fel de romantism”. Cu toate acestea, Witherspoon si Toth inca nu au depus actele de divort, si vor continua sa lucreze impreuna si sa il creasca pe baietelul lor, Tennessee, in varsta de 10 ani.

„Ea a devenit mult mai puternica decat era cand s-au casatorit si si-a extins domeniile de interes in foarte multe feluri”, a mai spus sursa, potrivit Page Six.

Reese Witherspoon si-a vandut in 2021 afacerea Hello Sunshine pentru suma de 900 de milioane de dolari. Potrivit unei alte surse apropiate, Toth este „o parte importanta a afacerii Hello Sunshine”, fiind implicat si „in alte afaceri si consilii de administratie”.

Putini ar accepta aceasta provocare! Marinela Bezer i-a organizat o surpriza plina de adrenalina, sotului ei, cu ocazia zilei lui de nastere: „Daca murim, murim impreuna” - FOTO/VIDEO

„Au construit multe impreuna”, a mai spus sursa, subliniind faptul ca Witherspoon si Toth „au avut o perioada de 12 ani cu adevarat uimitoare”, dar ca „vietile lor s-au miscat intr-un mod care i-a facut sa vrea sa ia aceasta decizie impreuna”.

In trecut, Reese Witherspoon a mai fost casatorita cu actorul Ryan Phillippe, alaturi de care are doi copii: Ava si Deacon. In urma cu cativa ani, actrita a vorbit despre casatoria cu Phillippe, marturisind ca desi era extrem de tanara, nu regreta decizia luata.

„M-am casatorit cand aveam 23 de ani si aveam doi copii pana sa implinesc 27 de ani. Uneori este bine sa te cunosti pe tine mai intai, insa eu nu as schimba nimic din ce am facut. I-am spus si fiicei mele ca la 25 de ani de-abia incepi sa te cunosti.”

Witherspoon si Phillippe au divortat in 2008, iar in 2011 actrita s-a recasatorit cu impresarul Jim Toth.

Articole din aceeasi categorie