16.08.2023
Motivul pentru care o tanara s-a despartit de sotul ei la o zi dupa nunta: „Nu mi-a respectat dorinta”

O tanara a dezvaluit ca s-a despartit de sotul ei la doar o zi de la nunta, dupa ce acesta i-a ignorat dorinta si a bagat-o cu capul in tort la petrecere.

Femeia si-a impartasit povestea la rubrica Dear Prudence din cadrul revistei Slate, explicand ca s-a casatorit inainte de Craciun, iar acum spera sa divorteze oficial ori sa obtina anularea casniciei dupa ce s-a despartit de sotul ei la scurt timp dupa nunta, pentru ca nu a respectat-o.

Astfel, in cadrul respectivei rubrici, tanara a povestit ca s-a separat de sotul ei la o zi de nunta, insa in timpul sarbatorilor de iarna, mai multi prieteni i-au cerut sa-i mai acorde o sansa si sa nu renunte la casnicie la primul obstacol. Motivul pentru care tanara a decis sa se desparta de partenerul ei a fost ca ea i-ar fi cerut inainte de petrecere sa nu-i puna tort pe fata, insa el a ignorat-o, impingandu-o cu capul in tort.

TOP 7 vedete din Moldova care au devenit mame pana la 23 de ani! Vezi cine sunt ele - FOTO

Daca ea s-a temut ca petrecerea va fi ruinata, dupa ce tortul a fost distrus, partenerul ei i-a dovedit ca gestul revoltator a fost planuit in detaliu, caci acesta a avut comandate alte prajituri.

Jurnalista Jenee Desmond-Harris, care se ocupa de rubrica respectiva, a sfatuit-o sa continue cu procedura de divort: „Se pare ca oamenii dragi din viata ta nu stiu valoarea fericirii tale”, i-a transmis aceasta.

Tanara si-a justificat reactia spunand, de asemenea, ca este claustrofoba de cand a fost implicata intr-un accident rutier si s-a aratat extrem de panicata de gestul facut de partenerul ei.

Cum arata la 15 ani fiica cea mai mica a Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt. Vivienne mosteneste frumusetea parintilor - FOTO

„E un semn de alarma faptul ca dorintele tale nu au fost respectate. Mergi inainte cu divortul!”, „Nu e deloc frumos ce a facut, dar sunt convinsa ca mai erau si alte lucruri care o deranjau”, „Sper sa obtina anularea casniciei”, au fost cateva dintre reactiile utilizatorilor de internet.

Articole din aceeasi categorie