16.08.2023
Cum arata la 15 ani fiica cea mai mica a Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt. Vivienne mosteneste frumusetea parintilor - FOTO

Vivienne, fiica cea mai mica a Angelinei Jolie si a lui Brad Pitt, calca pe urmele parintilor sai celebri. Se pare ca adolescenta in varsta de 15 ani este interesata de lumea showbizului, iar mama ei este cea care i-a facut “intrarea” in domeniu.

Angelina a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne, pe strazile din New York. In vreme ce mama are un look sobru si elegant, adolescenta a preferat un look modest si confortabil. Este cunoscut faptul ca actrita nu isi rasfata copiii cu haine scumpe, de designer, fiind surprinsa adesea alaturi de ei in magazine populare si ieftine pentru astfel de cumparaturi.

Familia Carnat s-a mutat la casa noua! Vezi cum arata aceasta: „Puteti sa ne felicitati oficial” - FOTO

Daily Mail scrie ca Angelina a luat-o pe Vivienne asistenta personala in cel mai nou proiect al ei – o adaptare pentru Broadway a unui film de succes din anii ’80, The Outsiders.

Gheorghe Topa - moment de sinceritate! De ce a renuntat complet la alcool: „Eu i-am promis ca nu o sa beau...” - VIDEO

„Vivienne imi aminteste de mama ea prin faptul ca nu doreste sa fie in centrul atentiei, sprijinindu-i pe ceilalti in creativitatea lor”, a spus Angelina despre fiica ei. „Este foarte serioasa si dedicata in ceea ce priveste lumea teatrului si munceste din greu”.

Articole din aceeasi categorie