29.10.2023
Matthew Perry a murit la 54 de ani! Care este cauza mortii. Toti prietenii sunt „in stare de soc”

Actorul Matthew Perry, care a devenit faimos pentru rolul din serialul „Friends”, a murit la 54 de ani.

Surse confirma pentru DailyMail ca acesta „s-a inecat accidental in jacuzzi-ul casei sale”. Fortele de ordine spun ca actorul a fost gasit sambata, la resedinta lui din Los Angeles, dupa ce s-a primit telefon la 112 pentru cineva care facea atac de cord.

Conform surselor, trupul a fost gasit in jacuzii, dar la locul decesului nu erau si droguri si nu exista nicio indicatie ca ar fi vorba de vreun act criminal.

Inainte de moartea sa, acesta ar fi jucat timp de doua ore Pickleball, dupa care si-a trimis asistentul sa faca niste comisioane. Cand acesta s-a intors, l-a gasit pe Perry fara viata si a sunat 911.

In ultima sa postare pe Instagram, Matthew Perry a publicat o poza cu el in piscina, alaturi de comentariul: „O, deci apa calduta te face sa te simti bine? Sunt Mattman”.

Perry a fost sincer cu publicul cand a fost vorba despre problemele lui cu drogurile si alcoolul care au durat ani de zile.

Un prieten bun al lui Perry - care a fost la detoxifiere cu el - a declarat pentru DailyMail: „Toata lumea este in stare de soc. Oamenii plang la telefon si se chinuie sa accepte vestea”.

Articole din aceeasi categorie