15.08.2023
A ridicat in picioare toti invitatii! Zinaida Julea a devit virala pe internet dupa ce a cantat in franceza la o nunta - VIDEO

Zinainda Julea este una dintre cele mai cunoscute si apreciate interprete de muzica populara de la noi. Artista stie de fiecare data cum sa creeze atmosfera de sarbatoare la evenimentele unde este chemata drept invitat special.

Recent, la data de 12 august 2023, Julea a cantat la o nunta moldo-franceza. Si pentru ca atat mirele, cat si o buna parte dintre invitati erau francezi, artista a decis sa interpreteze o piesa in limba lor materna.

„Azi avem nunta moldo-franceza... Si Zinaida Julea ne canta in franceza”, a mentionat pe contul lui de Instagram fotograful Dima Zaharia.

De asemenea, acesta a postat pe social media si cateva momente pe care le-a imortalizat in timpul petrecerii. Se pare ca acum interpreta are fani nu doar printre moldoveni, dar si printre francezi. 

Momentul cand Jason Statham era sa-si piarda viata in Marea Neagra: „Toata lumea era ingrozita”

Julea a fost admirata si plaudata minute in sir. Totodata, nuntasii nu au ratat ocazia de a canta alaturi de ea.

Zinaida Julea este o interpreta de muzica populara din Republica Moldova. S-a nascut in familia Eugeniei si a lui Arion Julea din satul Hirbovat, raionul Anenii Noi, Republica Moldova. Dragostea pentru muzica i-a fost transmisa de parinti, care aveau de asemenea voci foarte bune. Mama interpretei a cantat in corul bisericesc.

Svetlana Sainsus - data de gol de Gabriel Nebunu! Cum arata noul ei tatuaj: „Ati inteles de ce fata a desenat litera...” - VIDEO

Studiile le-a facut la Scoala medie de muzica „Stefan Neaga” (1973-1977) cu Vladimir Achimov (dirijat coral) si la Institutul de Arte (1988-1993) din Chisinau cu Vasile Stratulat (regie manifestari culturale).

Articole din aceeasi categorie