11.09.2023
„Mood” - un al doilea Carla's Dreams? Afla mai multe despre noul proiect muzical din Moldova: „Sunt unul dintre fanii lui inraiti” - VIDEO

Cu o gluga pe cap si un vibe asemanator lui Carla's Dreams un tanar isi incearca norocul pe piata muzicala de la noi. Mood este numele sau de scena, iar interpretul rezufa sa-si divulge identitatea si apare cu fata acoperita. Mai multe despre enigmaticul interpret, dar si videoclipul piesei „Tigara”, lansat recent, afla din cadrul unui reportaj marca O Seara Perfecta.

„Tigara”, este a doua piesa lansata de noul proiect „Mood”. Misterios si enigmatic, cu fata acoperita de o gluga, interpretul a explicat de unde vine numele de scena. „Mood dupa cum bine stiti din engleza este o stare de spirit. O stare temporara de spirit. Azi poate sa fie iubire, maine ura”, a spus acesta.

Interpretul a ales sa cante in anonimat si refuza sa-si dezvaluie identitatea. Are si o explicatie in acest sens: „Eu ma simt bine mersi cu viata mea personala si asa as vrea sa fie mai departe. Ascultatorului trebuie sa-i placa conceptul de proiect, muzica, emotia. Dar cine sunt eu nu cred ca este atat de important”.

De asemenea, Mood a adaugat: „Locuiesc in Statele Unite ale Americii de mai bine de 6 ani. Proiectul a luat nastere cu un an si jumatate in urma”.

Spune tot sau iti ia gura foc! Ce masina conduce Natalia Gordienko, dar si cu ce vedeta din Moldova ar petrece o noapte amoroasa - VIDEO

Asemanarea cu Carla's Dreams este izbitoare in ceea ce priveste proiectul. Mai mult, Mood recunoaste ca este fanul artistului: „Nu am sa neg faptul ca mereu mi-a placut ce face Carla's Dreams. Sunt unul dintre fanii lui inraiti. Nu fac o copie a lui. El este mascat, eu am haina asta pe mine...”

„Am 32 de ani. Am plecat in State cu 6 ani in urma pentru visul american. Cel mai bine te simti acasa. Sper ca proiectul acesta o sa ma aduca acasa”, a mai spus Mood.

Prima piesa lansata acum o luna a acumulat deja peste jumatate de milion de vizualizari. Mai mult, piesele sale au o poveste in spate, asa este si cazul productiei „Tigara”.

Privind in viitor, Mood nu are de gand sa incetineasca si recunoaste ca munceste la albumul de debut. „Nu stiu unde voi ajunge, dar voi ajunge departe. Este o echipa profesionala in spatele meu”, a mentionat in cele din urma artistul.

Certificatul de deces al Reginei, facut public. Care este cauza mortii si cine NU s-a aflat alaturi de ea in ultimele clipe - FOTO

Articole din aceeasi categorie